Siyonist Bakan: Çıkarlarımız Ortak

Siyonist Bakan: Çıkarlarımız Ortak

Cohen: İsrail ve Suudi Arabistan'ın ortak çıkarları var!

Siyonist rejimin dışişleri bakanı, bu rejim ile Suudi Arabistan'ın ortak çıkarları olduğunu açıkladı.

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Jerusalem Post gazetesine verdiği röportajda, "En çok çaba sarf ettiğimiz alanlardan biri de Arap ve İslam dünyasıyla normalleşmedir" dedi.

The Jerusalem Post gazetesi şöyle yazdı: Cohen, İbrahim anlaşmalarını imzaladığı sırada İstihbarat Bakanı olduğu için bunu yapabiliyor. Kendisi aynı zamanda İsrail'in Sudan ve Afrika ve Asya'daki diğer İslam ülkeleri ile ilişkilerini ilerletmek için çalışan önemli bir şahsiyettir.

Cohen, Siyonist hükümetin öncelik olarak gördüğü Suudi Arabistan ile ilişkilerin normalleşmesine ilişkin olarak şunları söyledi: Mesele "eğer" meselesi değil, daha çok "ne zaman" meselesidir. Biz ve Suudi Arabistan'ın ortak çıkarları var.

Cohen ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Senatörü Lindsey Graham yönetiminin önemli isimleri Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile İsrail ile barış konusunda görüştü. Nijer, Moritanya, Somali, Cibuti, Malezya ve Endonezya gibi ülkelerle birçok anlaşma yolda. Bu ülkelere mesajımız, İbrahim'in anlaşmalarının İsrail ile barışın yararlılığını kanıtladığıdır! Bu ülkelere ekonomik ve teknolojik yardım sağlıyoruz. Bu ülkelerin tarım ve su konusunda yardımımıza ihtiyacı var!

Kaynak:TEVHİDHABER