"Sabah Namazına Gelenlere Ateş Açılıyor"

Pakistan’ın başkenti İslamabad’da, medresedeki öğrencilerle polis arasında çatışmaların meydana geldiği

Pakistan"ın başkenti İslamabad"da, medresedeki öğrencilerle polis arasında çatışmaların meydana geldiği medrese çevresinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine rağmen, ölü sayısının 16"ya ulaştığı bildirildi.

Hastane kaynakları, bu sabah saatlerinde bir ceset daha getirildiğini belirtirken, etrafı kuşatılan medresede bulunan eğitimcilerden biri, bazı koşullarla teslim olmaya hazır olduklarını açıkladı.
Abdül Raşid Gazi, bir özel televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "Bize saldırılmayacağı ve bize karşı operasyon başlatılmayacağı yazılı olarak garanti edilirse, silah bırakmaya hazırız. Biz öğrencilere ateş açmamalarını söyledik, ateş açmıyorlar, bir savunmadayız" dedi.
Güvenlik güçlerinin ateş açtığını söyleyen Abdül Raşid Gazi, "polisler sabah namazına gelenlere ateş açıyor" dedi.

Ortadoğu Haberleri

HAMAS'tan Kudüs Açıklaması
İsrail Suriye'yi Adım Adım İşgal Ediyor!
Siyonistlerden itiraflar gelmeye devam ediyor: İran İsrail'i zor durumda bıraktı
Almanya ile İşgalci İsrail Arasında 6,7 Milyar Dolarlık Anlaşma!
NATO'dan Ukrayna'ya ret: İttifak'a üyelik mümkün değil