Pakistan'daki Cemaat el-İslami'nin Dışişleri sorumlusu, Kırmızı cami krizine huzurlu bir çözüm arandığını fakat bunu hükümetin reddettiği suçlamasında bulundu.
Vermilion-Alam Haber ajansına bir görüşmede bulunan Cemaat el-İslam'ın Dışişler sorumlusu Abdul Ghaffar Aziz'i "Pakistan hükümetinin, sükunetle Kırmızı cami krizine çözüm yolu bulmak için girişilen bütün teşebbüslere karşı koyduğunu" söyledi.
Azizi ayrıca "Bu, Pakistan hükümedinde var olan birkaç gizli elin işaretidir" dedi.
Pakistan'ın baş şehri İslamabad'da Kırmızı camiinin öğrencileri ile Pakistan hükümet güçleri arasında geçen hafta çıkan anlaşmazlıklar hat safhaya yükseldi.
Tevhid Haber
Pakistan Hükümeti Çözümden Uzak Duruyor
Pakistan'daki Cemaat el-İslami'nin Dışişleri sorumlusu, Kırmızı cami krizine huzurlu bir çözüm arandığını fakat bunu hükümetin reddettiği suçlamasında bulundu.
Ortadoğu Haberleri
HAMAS'tan Kudüs Açıklaması
İsrail Suriye'yi Adım Adım İşgal Ediyor!
Siyonistlerden itiraflar gelmeye devam ediyor: İran İsrail'i zor durumda bıraktı
Almanya ile İşgalci İsrail Arasında 6,7 Milyar Dolarlık Anlaşma!
NATO'dan Ukrayna'ya ret: İttifak'a üyelik mümkün değil