“Kur"an İnsanlığın Yaşam Programıdır”

Malezya Başbakan Yardımcısı Muhammed Neceb, Müslümanları, İnsanlığın yol göstericisi olan Kur’an’ı daha dakik bir şekilde anlamaya çağırdı.

"Kur"an insanlığın yaşam programıdır"
Malezya Başbakan Yardımcısı Muhammed Neceb, Müslümanları, İnsanlığın yol göstericisi olan Kur"an"ı daha dakik bir şekilde anlamaya çağırdı.


Muhammed Necib, Malezya Kur"an kurumları ve tilavet üstatları toplantısı kapanış konuşmasında, her Müslüman"ın, yaşamını Kuran öğretilerine göre tanzim etmesi gerektiğini söyledi.


Muhammed Neceb "Yaşam programı olarak en dakik, en kamil kitap Kuran"dır. Müslümanlar bunun farkında olmalılar ve bu gerçeğe ulaşmalılar" dedi. "Kur"an"ı derinlemesine anlamak tabii ki çok kolay değil" diyen Muhammed Necib "Fakat bu konuda elimizden gelen çabayı göstermeliyiz" diye konuştu. Daha sonra seçkin Kur"an üstatlarına hediyeleri takdim edildi.


Vakit

Ortadoğu Haberleri

İşgalciler Çocukları Şehid Etti!
İran Devrim Muhafızları Bir Uçak Daha Düşürdü!
İranlı Komutandan Sert Uyarı: “Altyapınızı Daha Ağır Vururuz”
ABD ve İsrail'in Natanz nükleer tesisine saldırdı
Kaani: Direniş Cephesi her geçen gün daha da güçlenecek