Damat Aliyev: Ülkeme Dönmek İntihar Olur

Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'in Yolsuzluğa Karıştığı Gerekçesiyle Viyana Büyükelçiliği Görevinden Alındı.

Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev"in yolsuzluğa karıştığı gerekçesiyle Viyana Büyükelçiliği görevinden alıp, hakkında kırmızı bültenle uluslararası tutuklama emri çıkarttığı damadı Rahat Aliyev "Ülkeme dönmek, intihar olur" dedi.

İçişleri Bakanlığı basın sözcüsü, başsavcılığın ilgili kararı üzerine, Aliyev"in hakkında tutuklama emri çıkarıldığını, bu amaçla başsavcı yardımcısı başkanlığında bir heyetin Viyana"ya gittiğini söyledi.

Viyana"da bir açıklama yapan Aliyev ise, Nazarbayev"in sert bir şekilde eleştirirken, "Sadece intihara meyilli olan bir insan Kazakistan"a döner" dedi

Ortadoğu Haberleri

İran’dan Hint Okyanusu’ndaki ABD-İngiliz üssüne uzun menzilli füze hamlesi
İşgalciler Çocukları Şehid Etti!
İran Devrim Muhafızları Bir Uçak Daha Düşürdü!
İranlı Komutandan Sert Uyarı: “Altyapınızı Daha Ağır Vururuz”
ABD ve İsrail'in Natanz nükleer tesisine saldırdı