Saldırılara Rağmen Şehre Girdi-VİDEO

Saldırılara Rağmen Şehre Girdi-VİDEO

Suriye’deki Filistinli Bir Mülteci Özlediği Yafa Şehrine Ulaşmayı Başardı...

Siyonist medya kaynakları bugün verdikleri haberde, Suriye'de ikamet eden Filistinli mültecilerin Nekbe'nin yıldönümünde Filistin sınırına yaptıkları yürüyüşte, göstericilerden birinin Yafa şehrine ulaştığını ve burada işgal güçleri tarafından tutuklandığını ifade etti.

Fiem'in haberine göre, İşgal radyosu ise internet sitesinde verdiği haberde, Hasan Hicazi (28) isimli Filistinli mültecinin Yafa şehrine gelmekle kalmadığını, bazı şahısların yardımıyla bölgedeki akrabalarıyla bazı tarihi yerleri de gezdiğini ifade etti.

İşgal ordusu ayrıca, Hicazi'nin sorguda atalarının diyarını ziyaret etmeyi hep özlediğini, bu rüyayı gerçekleştirdikten sonra olacakların hiç de umurunda olmadığını ifade ettiğini belirtti.

Siyonist işgal mahkemesi ise, Siyonist rejime izinsiz girdiği ve izinsiz ikamet ettiği suçlamasıyla Hicazi'nin tutukluluk halinin uzatıldığını duyurdu.

İşgal radyosunun haberinin devamında, sınırı geçip Golan tepelerine gelen iki kişinin daha tutuklanıp Suriyeli yetkililere teslim edildiği belirtildi.
,