Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

S.O.S

Pandemi bitmedi, bitmeyecek!

Grip bitmez! İnsanlar genel olarak bağışıklık kazanır bu grip türü hastalıklara ve sonra beraber yaşar gideriz. Aslında söylemek istediğim bitmeyecek olan pandemiler; Covid, namı diğer SARS Cov-2 değil.

Yeni pandemilere hazır olun. Tepenizde Starlink’ler, yerde bu 5G’ler oldukça daha çok pandemiler yaşar bu insanoğlu.

Hele onlarda bu ihtiras ve iştiha, bizimkilerde bu saflık oldukça, daha çok pandemiler yaşar bu insancıklar!

Dikkat ederseniz, şimdi de bir savaş korkusu yayıyorlar. Nükleer savaş olacak mı?

3. Dünya savaşı mı çıkacak, Ukrayna’daki savaş ne olacak derken bir “korku pandemisi” sözkonusu oldu. Bu yeni pandeminin psiko-sosyal sonuçlarını her yerde görmek mümkün, ailede, siyasette ve sokakta.

Önce Ukrayna’da savaş yok. Bir operasyon var. 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak derseniz, belki de çıktı da haberimiz yok.

Daha sonra tarihçiler, belki 3. Dünya savaşının başlangıcını Afganistan’ın işgali, İkiz kulelerin vurulması, Irak’ın işgali ile başlatacaklardır.

NATO toplantısından çıkan sonuç: Dağ fare doğurdu. Haziran’daki zirveye kadar, Rusya’ya yaptırımlar ağırlaştırılarak devam edecek, Rusya’nın batı sınırı bölgesindeki ülkelerin güvenliği güçlendirilecek.

Tabii Haziran’da Great Reset’in Avrupa Grubu’nun merkez kanadının sekreteryasını yürüten Davos diye bilinen Dünya Ekonomik Forumu’nun toplantısı var. NATO ve AB-ABD’ciler ve onların peşinden gidenler bir araya gelerek, daha sonraki yol haritasını belirleyecek(miş). Bakalım o zamana kadar neler olacak? Aslında inatlarından vazgeçmeseler de, kendi aralarında da değişik görüş ayrılıkları var. Kendi aralarındaki bu iç savaş, Rusya-Ukrayna krizinden daha derin.

Farkındasınız değil mi, “Obama, Bush ve Clinton 23 yıl başkanlık yaptılar. 11 İslam ülkesini işgal ettiler. Toplamda 11 milyon insan katlettiler. Bir o kadar insan da evinden, yurdundan, malından oldu. Ama kimse ABD’ye işgalci, Hristiyanlığa terör, bu üçlüye de faşist diktatör diyemedi..”

Eski ABD Başkanı Donald Trump da “Bush döneminde Rusya Gürcistan’ı işgal etti. Obama döneminde Rusya Kırım’ı işgal etti. Biden yönetiminde Rusya Ukrayna’yı işgal etti. Rusya’nın başka bir ülkeyi işgal etmediği 21. yüzyılın tek başkanı olarak duruyorum” demedi mi! Zatı devletleri değil mi idi, Irak ve Suriye’de cirit atan, Mısır’ın arkasında duran, Suud’ların, İsrail’in Kudüs’ü işgal planlarına destek veren, birçok ülkeyi soyan, Kushner-Dahlan senaryosunun mimarı! BOP’un koç başlarından biri değil mi idi!

Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal’e en sadık generallerden biri idi. Mustafa Kemal ölünce İsmet Paşayı saklandığı yerden çıkarıp getiren de oydu. Küçük Hüseyin efendiye bağlı bir tarikatçı idi ama aynı zamanda Türkiye Komünist Partisi’nin de kurucularındandır. O dönemde birçok Kemalistin Hitlervari bıyıklı resimleri de vardır. Ama o Laik Cumhuriyetin Genel Kurmay başkanı bir demokrattı!? Bu alemde işler böyledir. Herkes her şey ya da hiçbir şeydir. Bu Meta Verse dünyasında işler hep böyleydi zaten, şimdi, gerçek gibi görünen dünyayı gerçek Meta Verse dünyasına döndürmek istiyorlar. Zaten onlar öyle bir dünyada yaşıyorlardı, bizi de kendi dünyalarına almak istiyorlar.

Dolar sizce gerçek para mı mesela. Siz özgür insanlar ve bağımsız ülkeler mi zannediyorsunuz kendinizi ve ülkenizi. Bu siyaset sizi mi temsil ediyor, yoksa size karşı Global siyasetin taşeronu mu? Ya da bu Media sizin sesiniz mi, yoksa, Nasreddin hocanın dediği gibi, parayı verenin çaldığı bir düdük mü?

ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya ‘kimyasal silah’ cevabı gelmiş.. “Eğer Rusya kullanırsa tabii ki karşılık vereceğiz” demiş. Deme ya hu! Bu arada Rusya’nın vurduğu Ukrayna’daki 30 Biyo-Kimya laboratuvarı konusundaki “derin sessuzluk” sürüyor. Bu laboratuvarları, kim niçin kurmuştu? Biden’ın oğlunun adı da karıştı, bir Yahudi işadamının da. CoVID bir biyolojik savaş ajanı değil mi idi. ABD ve NATO şimdi de Ukrayna’dan başlatacakları bir biyolojik savaşa mı hazırlanıyorlar yoksa!

Cambaza bak cambaza! Biden, “Rusya’nın G20’den çıkarılması gerektiğini” söylemiş. Yerine Ukrayna gözlemci olarak zirveye katılmalıymış!! Sahi Ukrayna’da Rusların vurduğu 30 Bio-Kimya Laboratuvarı konusunda, BM, NATO, AB neden kimse bir şey söylemiyor? Putin demiş ki, “Ukrayna’da tespit ettiğimiz Bio Laboratuvarların gerçek sahibinin Biden’ın oğlu olduğunu biliyoruz! Laboratuvarlarda yapılan hayvan deneylerine yönelik mikropların Salmonella, Brucella, Şarbon gibi hayvan hastalıkları ile ilgili”..

Boşuna demiyoruz, “yeni Wuhan Ukrayna olabilir” diye. Bizdeki sentetik et lobisinin büyük baş düşmanlığının nereden kaynaklandığı anlaşılıyor. Hayvan hakları savunucularının köpekler için seslerini çıkardıklarının binde birini “büyük baş itlafı” için seslerini çıkarmayacaklarından emin olabilirsiniz.

Avustralya’da develer ve koyunlar itlaf edilirken seslerini çıkardılar mı, ya da Pepsit’lere karşı! “Sahibinin sesi” örgütler, “fon sağlayıcıları”ndan işaret aldıklarında, üflenince öterler.. Hem de Bremen Mızıkacılar gibi, Akademi, STK, Media, Siyaset, Bürokrasi, koro halinde!. Great Reset ya da Starlink, 5G, Trans Humanizm, Neura Link, İstanbul sözleşmesi, Lanzarotte, sentetik et, İklim değişikliği konusunda da öyle. Dijitalizm bunların yeni dini, yeni ideolojisi. Yeni dünyaları da dijital! Dijital diktatörler, insanlığı dijital köle haline getirmek için geliyorlar. Bizi biyolojik insan neslinin son örnekleri olarak görüyorlar. Kendileri ise “Tanrı” olacaklar. Tanrıyı da tedavülden kaldıracaklarmış. Ve bugün yaşanan savaşlar, aslında bir bakıma erken dönem tanrılaşma aşamasındaki GENDER BİREY’lerin iktidar savaşı.

Biden ayrıca demiş ki “Gıda ve enerji güvenliği üzerinde çalışıyoruz”.. Allah korusun, bunlar nasıl bir fitne-fesat için çalışıyorlar dersiniz. Sorsanız, bu bozguncular, “biz ıslah edicileriz” derler. Bizimkilere sorsanız, zaten onlar “Dibek dövenin ‘hık’ deyicisi” rolündeler.

NATO Genel Sekreteri “Ukrayna’ya biyolojik, kimyasal, radyolojik ve nükleer tehditlere karşı koruma sağlamak için siber güvenlik ve ekipman yardımı yapma kararı aldık. Kimyasal silahların herhangi bir şekilde kullanımı çatışmanın doğasını tamamen değiştirir. Çin, Rus işgaline ekonomik veya askeri destek sağlamamalıdır. Ukrayna’ya barış gücü gönderilmeyecek. Bu çatışmanın Ukrayna sınırlarını aşarak NATO ve Rusya arasında bir savaşa dönüşmemesi gerekiyor. Bu topyekûn Rusya ile bir savaşa girmek anlamına gelecektir. Çatışmanın Avrupa’da bir savaşa, NATO ve Rusya savaşına dönmesini engellememiz lazım” diyor. Belarus’a da aba altında sopa göstermeyi ihmal etmiyor.

ABD’nin ilk kadın dışişleri bakanı Madeleine Korbel Albright öldü. “Anne”ler daha merhametli bilinir ama, politikacı tipi, bazı kişilikler üzerinde 3. bir insan cinsi olarak kendini gösteriyor. O VIP hanımefendi(!), “Irak operasyonunda 500.000 çocuk öldü ama iyi iş çıkardık, buna değdi” demişti.. Obama, Bush, Carter döneminde ABD kaç ülkeyi işgal etmiş ve bu operasyonlar kaç kişinin hayatına malolmuştu, hiç düşündünüz mü? BM: Ukrayna’da en az 1035 sivil öldüğünü açıkladı, tüm dünya “dünya savaşı çıkar mı” endişesi yaşıyor. Son 20 yılda on milyonlarca insan savaşlarda, terör sonucu ya da açlıktan öldü, kimsenin “gık”ı çıkmadı. Büyük çoğunluğu Müslümandı. Yurtlarından çıkarılmış yoksul insanlardı. Sayı olarak bile bir değer ifade etmediler.

Ukrayna’da 1650 sivil yaralanmış, 3 milyon 674 bin 952 mülteci komşu ülkelere sığınmış. Çoğu için dünya seferber olmuş ve alkışlarla karşılanmış. ABD de Ukrayna’dan 100 bin mülteci kabul edeceğini duyurdu arada. Bunları görmek gerek. Bunları iyi tanımamız ve peşlerinden gitmememiz, bunları dost edinenleri, veli edinenleri dost ve veli edinmememiz gerekiyor.

Daha yazacak çok şey var..

Ramazan da geliyor! Ben şimdiden uyarımı yapayım da S.O.S diye. Zor bir zamandan geçiyoruz, daha akıllı, daha dürüst, daha cesur olmamız gerek. Birbirimize karşı kazanacak bir zaferimiz yok. Birlikte kazanacağımız tek bir zaferimiz var. Daha sabırlı olalım, adil olalım ve yardımlaşalım. Yoksa işimiz zor, hem de ne zor! Bunu başaramazsak bildiğim bir şey var, gelecek günler geçen günleri aratabilir.

Selâm ve dua ile.

Bu yazı toplam 520 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar