Özışık: AKP'li Vekiller Kadınlar Kadar Olamadılar

Özışık: AKP'li Vekiller Kadınlar Kadar Olamadılar

Süleyman Özışık, katıldığı TV programında Başbakan'ı yanız bırakan AK Partili milletvekillerini sert sözlerle eleştirdi.

Kanal A'da yayınlanan Apolitik programına katılan Süleyman Özışık, Başbakan Erdoğan'ı yalnız bırakan AK Partili milletvekillerine ağır eleştiride bulundu. Başbakan Erdoğan'ın AK Partili milletvekillerinden paralel yapının darbe girişimine karşı sessiz kalmamasını istediği halde, milletvekillerinin konuşmayarak Başbakan Erdoğan'ı yalnız bıraktığını söyleyen Süleyman Özışık, canlı yayında sert çıktı. 

İşte Süleyman Özışık'ın yaptığı o açıklamalar:

BAŞBAKAN'IN GERÇEK DAVA ARKADAŞLARI HALK

Ortaya öyle bir gerçek çıktı ki, Erdoğan'ın gerçek dava arkadaşları halk. Eğer halk Yenikapı'da 2 milyon toplanmasaydı Erdoğan yoktu. Halk meydanlara çıkmasaydı Erdoğan yoktu. Gezi'de halk havalanına gitmeseydi Erdoğan yoktu.

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ SESSİZ KALDI

Ak Parti milletvekilleri sessiz bir şekilde cemaatin o baskıları o tehditleri, o şantajları 'Kasedim var ha!' şantajlarına boyun eğerken CHP'li Savcı Sayan ekran ekran dolaşıp Tayyip Erdoğan'ı savunuyordu. Aslında Tayyip Erdoğan'ı değil, ülkemizi, kendimizi savunuyorduk. Çünkü elimizde bir ülke kalmayacak.

Erkek geçinen AK Partili milletvekillerini meydandaki kadınların ayak tırnağına kurban edeceksin. Bu konuyla ilgili yazdığım yazıda öyle yumuşak bir noktadan girmişim ki, AK Partili seçmenden tepki alacağımı düşünürken inanılmaz büyük bir destek aldım. Ben zaman zaman konuşmanın ayarını kaçıran birisiyim ama hak edene de hak ettiğini söylemek lazım. Şu konuşmayı konuşmaktan korkan o milletvekili ve bakanları alacaksın meydan meydan koşan kadınların ayağının tırnağına kurban edeceksin. Kendileri erkek rolü yapıyorlar ya... 

KADINLAR KADAR OLAMADILAR

O meydanlardaki kadınlar kadar erkek olamadılar! O kadınlarki, benim şahit olduklarım var, bana yazan kardeşlerim var 17 Aralık'tan beri, Gezi'den beri arıma,namusuna,hayama, herşeyime küfür ettiler, ben Erdoğan'dan vaz geçmedim.' diyor. 'Nerede benim oy verdiğim irademe, namusuma sahip çıkması gereken bakan nerede?' diyor. Haksız mı?


İşte Süleyman Özışık'ın o açıklamaları:

internethaber