Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

N’olacak bu dünyanın hali!

Sahi n’olacak bu memleketin, bu dünyanın hali? Kime inanacaksınız?

Microsoft sentetik et üretiyor, Samsung aşı! Biz 5G’ye karşı çıkarken, birileri memleketimizde 7G’nin ARGE çalışmalarına başlamış. 5G tartışmaları sürerken, 6G için ilginç iddia: 6G teknolojisinde kullanılacak binlerce mikroskobik sensör yardımıyla, olası salgınların başlamadan bitirilebileceği iddia edildi. Tabii ıslah edici rolündeler ya, işin felaket olan öte yüzünden söz etmiyorlar. 6G, 5G’de kullanılan frekanslardan daha yüksek frekanslar kullanılacak. Düşünsenize 6G 5G’den 50 kat daha hızlı olacak. 1 Terabit seviyesindeki hızlar kullanılabilecek.

Güler misin, ağlar mısın: Biontech açıkladı, “1 Trilyon aşı bölü/ 8 Milyar Dünya nüfusu eşittir: 125! Anlamı: 124 doz aşı olan kişi 125. dozu olmadığı için öldü! Zaten deniliyor ki “3. doz aşısını olmayan herkes aşısı tamamlanmayandır.” Bu matematik farklı bir zeka ürünü. Bu gidişle sonunda diyecekler ki, “Bu iş böyle olmayacak gelin size Chip takalım olsun bitsin bu iş.”

Çin, CoVID dedikleri Grip19’un başından beri ölüm sayısı 4636. Çin anakarasında toplam vaka 94.926. Utanmadan dünyanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Bakın bu vaka ve vefatın büyük bir bölümü Çin yalanına göre Hubei’de gerçekleşmiş. DSÖ’nün de açıkladığı istatistiki verilere göre Hubei’de toplam vaka sayısı 68.291 ölüm 4512. Diğer 28 ölüm vakası ise Guangdong, Şanghay, HeilonJiang eyaletlerinden. Hepsi bu kadar. Yaklaşık dünyada nüfusunun dörtte birinin yaşadığı Çin’deki durum bu. Diğer ülkelerle ilgili sayıların doğruluğu da Çin’den daha fazla değil.

Mesela Dünya’da 219 Milyon vaka rapor edilmiş, vefat sayısı 4.055 Milyon. Dünya ortalamasına göre Çin’de 53 milyon vaka, 1.012.000 ölüm olması gerekirdi. Açıklanan rakamlara göre, Çin’in açıkladığı rakam, dünya ortalamasının nerede ise 1000’de 1’i.

ABD’de durum bir başka sahtekarlık. Toplam vaka 39 Milyon 500 bin. Vefat sayısı 642 bin!

Buyurun şu rakamlar da İsrail’e ait. 60 yaş üstü 22 - 28 Ağustos haftalık vaka dağılımı şöyle: Toplam vaka sayısı 3642. Aşısız: 777, 1 Doz olan 61, 2 Doz olan 1894, 3 doz olan 910 (Aşılar Biontech). Eee şimdi bundan ne anlayacağız. Kim doğru söylüyor.

ABD’de ölenleri kimliğine bakın: sağlık sigortası olmayanlar, siyahiler, göçmenler, evsizler, kriminal risk grubundakiler, ölümcül bir hastalığı olanlar ya da ileri yaştakiler. ABD’nin ayrıca CoVID etiketli ölüm sayısını artırması gerek. Çünkü bunu daha sonra Çin’e fatura edecek. Kongre 1,5 trilyon dolar, CoVID için sosyal rehablitasyon için para ayırmıştı. İkiz kuleleri hatırlarsanız, ABD onun faturasını Suudilere çıkarmış ve 700 milyar ceza yazmıştı. Şimdi de bu CoVID ölümlerinin faturasını Çin’e çıkarmak istiyor.

CoVID bu anlamda bir biyolojik savaşın ajanı rolünde.

Gerçek şu ki, aşılı aşısız ölüm sebebi kayıtları ile sonuç manipüle edilebiliyor. Aşısızların ölümünde CoVID, aşılıların ölümünde diğer sağlık sorununu, kanser, şeker, alzaymır, organ yetmezliği, kalp krizi yazarsanız, sonucu istediğiniz gibi çıkarırsınız.. Ne kadar çok test yaparsanız o kadar pozitif vaka rapor edebilirsiniz. Zaten birileri yolunu bulmuş, aşı olanları 22 döngü ile test ederseniz, hepsi sağlam çıkar, aşısızları 44 döngü ile test ederseniz herkes hasta çıkar.

Bizim Abdullah Çoban’ın serumu için acil kullanım izni vermeyeceksiniz, ama elin 3. fazını tamamlamamış sıvısına kullanım izni vereceksiniz, hem de beklenmedik sonuçlar için sorumluluk bana ait değil diye onay alacaksınız. Ama bunu yaparken bir yandan da bu insanları kobay gibi denek olarak kullanacaksınız. Hem mecbur tutacaksınız, hem de sorumluluk kabul etmeyeceksiniz. Peki buna rızaya dayalı olarak “yerli ve milli” olana acil kullanım için onay vermiyorsunuz. Dünyanın en sahtekar ülke yönetiminden birinde, o ülkenin en sabıkalı şirketlerinden birinin ürettiği bu ürüne onay vereceksiniz.

Google’a bakın Samsung sadece telefon, televizyon, bilgisayar, beyaz eşya üretmiyor. Mesela Fuji sadece film üretmiyor. NeuraLink için insan ve hayvanların beynine takacakları Chip’leri de üretiyorlar. Şimdi hemen her teknoloji şirketi, sağlık sektörüne yönelik ürün üretiyor. Mesela Tesla e-Water ve Bioresonance cihazları da üretiyor.

Mesela Samsung mevcut tesisine mRNA aşısı üretimini de ekledi. Sonuçta mRNA tek başına bir ilaç ya da aşı değil. “m” Mesajı ifade ediyor. RNA, DNA’ya bu mesajı taşıyan postacı görevini yapıyor. Burada asıl önemli olan mesaj. Oraya ne mesaj yüklediğiniz. Bu onarıcı da olabilir, ölümcül bir müdahalenin de aracı olabilir.

Bunu artık e-Water ile de yapabiliyorsunuz. Son dönemde tüm teknoloji firmaları sağlık firmalarına dönüştü. Ne de olsa geleceğin mesleği insanları önce hasta edip sonra tedavi etmek. ya da hasta olduğuna inandırmak ve arkasından sözde tedavi etmek! Ya da TransHumanizm aracılığı ile yeni insanı üretmek. Bakınız: https://samsungbiologics.com/services/cmo/drug-substance#mRNAVaccines.

Samsung, Microsoft, Apple ve Google gibi büyük teknoloji firmaları şimdiden GlobalReset çerçevesinde yeni dünya düzeni için seferber olmuş gözüküyor.

Bakın bugün gelinen noktada, birçok ülkede yöneticiler, kendi ülkelerinin halkına ve hukukuna karşı, bu aşı üreticisi ülkelerin zarara uğramaması için mecbur ettikleri aşılar konusunda onay alıyorlar.

Aşı ve PCR konusu artık mizah konusu haline geldi. Millete hizmet taahhüdü olan politikacı, kendi yurttaşına, yabancıları koruyan onay imzalatıyor ve bunu zorunlu yapıyor. Mesela şu örnek olaydaki durum tam bir mizah konusu: Dr. Bekir Tok yazmış: Hiç aşılanmamış = aşısız Tek doz sinovac = aşısız Çift doz sinovac = aşısız Tek doz BionTech = aşısız Aşı yapıldıktan sonra ilk 14 gün = aşısız Tam aşılı olsa da 6 ay sonra = aşısız Her yeni doz çıktığında herkes = aşısız.. Şimdi hesaplayın istatistikleri!

Bakalım bundan sonra neler olacak. Korkarım gelecek günler geçen günleri aratacak. Göz göre göre bilinen bir geleceğe doğru sürükleniyoruz.

Selâm ve dua ile.

Bu yazı toplam 418 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar