Netanyahu Gazze'den Gelecek Misilleme Saldırısından  Korkuyor

Netanyahu Gazze'den Gelecek Misilleme Saldırısından Korkuyor

Netanyahu, Gazze'den gelecek misillemelerden korkarak güvenlik toplantısı düzenledi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Siyonist rejim ordusunun bu sabah (Perşembe) Cenin'de 9 şehit ve 20 yaralı bırakan vahşi askeri operasyonun ardından, bu rejimin Başbakanı, İslami güçlerin tepkisi endişesiyle güvenlik durumunu değerlendirmek üzere bir toplantı yapacak

İSNA'nın haberine göre, Siyonist rejime ait yayın merkezi, bu sabah Cenin'de gerçekleştirilen operasyonun ardından ve tansiyonun tırmanmasından endişe duyarak Başbakan Binyamin Netanyahu'nun güvenlik durumunu değerlendirmek üzere bir toplantı yapacağını duyurdu.

Ayrıca bu merkez, İsrail'in bu operasyona cevaben İslami Cihad hareketinin Gazze Şeridi'nden roket saldırısı düzenlemesinden duyduğu endişeye de işaret etti.

İsrail işgal güçlerinin Cenin kenti ve kampına bugün düzenlediği saldırı, 9 Filistinlinin şehit edilmesi ve dördünün durumunun ağır olduğu bildirilen 20 kişinin yaralanmasıyla birlikte, İsrail'in 2011'den bu yana en şiddetli askeri operasyonu oldu.

İbranice yayın yapan Yediot Aharonot gazetesi internet sitesinde, İsrail'in Cenin'e düzenlediği saldırıların ardından ordunun Batı Şeria'da olası bir gerilime hazırlandığını duyurdu.