Neden Namusumuza Laf Atıyorlar?-VİDEO

Neden Namusumuza Laf Atıyorlar?-VİDEO

Azerbaycan'da müslümanlar hicapları için Zalim diktatör Aliyevin evine gidip Aliyev'in eşine haklarının geri verilmesini hicaplarına el sürmemelerini istedi.

Azerbaycan'da müslümanlar hicapları için Zalim diktatör Aliyevin evine gidip Aliyev'in eşine haklarının geri verilmesini hicaplarına el sürmemelerini istedi.Ancak zalim Diktatör Aliyev'in karısı sorunu çözmek için birşey yapmakla kalmayıp hiç bir şekilde yardımcısı olmadan birde üste üstlük olaya ilgisiz kalınca mağdurlar tepkilerini dile getirdiler.

Başörtülü bir vatandaş ; Biz bu devletin vatandasıyız. Bizim kimsenin makamında gözümüz yok, sadece kendi özgürlüğümüzle okumak istiyoruz şeklinde konuştu

Başka bir başörtü mağduru bir bayan ise ; Biz Cumhur başkanının eşi Mehriban Aliyev ile görüştük. Ancak bize yardımcı olmadı biz biliyoruz ki O da müslümandır, onlardan tek istediğimiz başörtü mağduriyetimizi gidermeleri ve özgürce bizimde okuma hakkımızı tekrar bize iade etmeleridir. Biz biliyoruz ki onlar da Allah'a inanıyorlar, onlardan sadece hicaplarımıza karışmamalarını istiyoruz. Namuslu kadınlarımız neden okul okumasınlar şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Başka bir vatandaşta Besmele çekerek konuşmaya başlarken ; Bizim namusumuza neden laf atıyorlar. Başörtü Allah'ın emridir, bundan uzak dursunlar dediği konuşmasında duygulu anlar yaşadı.

 
islamihaber.org