"Mücahid" Dediğiniz Kişiler Bu Katiller mi ? -VİDEO

"Mücahid" Dediğiniz Kişiler Bu Katiller mi ? -VİDEO

Yemen'de dün yapılan ve Suud'un ve Amerikan'ın casusu olduğu söylenen Awad bin Mübarek'in Yemen Cumhurbaşkanı Abdrabuh Mansur Hadi tarafından başbakanlığa atanmasına itiraz eden Yemenliler'e saldırı...

Yemen'de dün yapılan ve Suud'un ve Amerikan'ın casusu olduğu söylenen Awad bin Mübarek'in Yemen Cumhurbaşkanı Abdrabuh Mansur Hadi tarafından başbakanlığa atanmasına itiraz eden Yemenliler'e saldırı düzenleyen terör örgütünün dün yaptığı terör saldırısının görüntüleri ortaya çıktı.

Sivillerin içerisinde yaşanan bombalı saldırıda terör örgütünün sivilleri nasıl katlettiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

Dün yapılan saldırıdan sonra bazı malum çevrelerin karalama ve algı operasyonuna giriştiği Yemen Husi'lerine olan düşmanlıklarının açıkça ifşası olarak kabul edilen bu saldırı da 47 kişi şehid olmuş 80'den fazla Yemenli'de yaralanmıştı.

Daha önce Yemen devrimci haraketine onlar şii, rafizi, terörist, orada ki fitne diyerek Yemen halkının çoğunluğunun devrimini karalamaya çalışan Türkiye'de ki bazı siteler ve kişiler dün yapılan saldırıyı da önce kimi siteler "Mücahidler'den Yemen'de operasyon" kimi ajanslar da Yemen'de Husi'lere saldırı şeklinde vererek algı operasyonuna devam ettiler.

İzleyeceğiniz görüntülerde kimin terörist kimin ise Yemen halkından olduğu açıkça gözüküyor, ayrıca insanları kandıran malum çevrenin de kinini ortaya koyuyor.

Tevhidhaber