Mısır Hakkında...

Mısır Hakkında...

Mısır halkı İslam düşmanı rejimi alaşağı edecektir...

"Ümit varım ki diğer milletler de İran halkını izleyeceklerdir. İslam Mısır'da tehlike altındadır ve kadın erkek her Mısırlı ayağa kalkıp İslam ile savaşan bu rejimi alaşağı etmek zorundadır." İmam Humeyni(ra)

"Bu ikinci cumhurbaşkanı (Hüsnü Mübarek)da diğeri (Enver Sedat) gibi Mısır halkına baskıyla hükmedeceğini sanıyor. Cumhurbaşkanı olduğunda ilk olarak İsrail ve Amerika ile dayanışmasını ilan etti. Ancak o Mısır halkının halefini cehenneme nasıl attığını göz ardı ediyor. Mısır halkı aynısını ona da yapacak. Mısır halkı bilmeli ki, eğer onlar da İran halkı gibi ayağa kalkarlarsa bundan başarılı olacak. Mısır halkı sıkıyönetimlerden korkmasın, bundan endişe duymasın, bu sıkıyönetim İran'da kırılıp halk sokaklara çıkmıştı." İmam Humeyni(ra)

Yüce Allah'ın belirlediği gerçeklere göre, şüphesiz yeni bir Ortadoğu şekillenecek  ve o da İslam Ortadoğu'su olacak(Seyyid Ali Hamanei)

"Devletler, Milletler Muharebesi, Tabakat-ı Beşer Muharebesine Terk-i Mevki Ediyor.Zira milletler esir olmak istemediği gibi ecîr'de olmak istemez"(Üstad Bediüzzaman Said Nursi)