Lal Mescid'i İmamını Unutmadık(FOTO)

Lal Mescid'i İmamını Unutmadık(FOTO)

Lal Mescidi İmam'ı Şeyh Khateeb Abdur Rashid Gazi...

 

Lal Mescidi İmam'ı Şeyh Khateeb Abdur Rashid Gazi'nin (Allah c.c. O'na rahmet eylesin) Münafık Pakistan Ordusunun Salı günü son saldırısından önce Medyaya verdiği beyanat.

Şu anda bulunduğumuz Oda dumanlar içerisindedir ve ben konuşmakta zorlanmaktayım. Ben Allah'ın izni ile hayatımı ulusumun İslami bir sistem içerisinde idare edilmesi ve kurulacak İslami bir sistemin idamesi için feda etmekten mutluluk duyacağım.Münafık Pakistan Hükümeti bizleri ağır silahlar kullanmak ile suçlamaktadır.Oysaki bizim elimizde sadece 14 adet AK-47 silahı ve bu silahların mühimmatı bulunmaktadır ve bu silahların tamamı hükümet tarafından bize izinli verilenlerdir.

Bu söylediklerim belki son sözlerim olacaktır ve ben bundan sonra bir daha konuşamayacağım bunun bilincindeyim ve son sözlerim ile de ümmete faydalı olmayı isterim. Pakistan hükümetinin bizimle konuşması ve pazarlık ettik demesi sadece bir yalandır. Onlar bu dediklerinde samimi değildirler. Onların tek isteği bizleri öldürmektir. Bunu yapmak içinde önce müslümanların direncini ve azmini kırmak isterler. Ama biz onursuz bir yaşamdansa Ölmeyi tercih edenleriz.

 Pakistandaki dini ve politik liderler hükümetin öfkesinden çekindiklerinden dolayı bizimle oynamaya ve bizi kandırmaya çalıştılar. O çevreler içlerindeki korku ve alçaklıktan dolayı bize teslim olmamızı söylediler. Onlar bize ve İslama yardım etmek yerine Hükümetten korkularından dolayı bizlerden uzak durmayı tercih ettiler. Allah c.c. bunun hesabını onlara kıyamet gününde soracaktır.

Medyadaki arkadaşlarıma teşekkür ederim bize son sözlerimizi söyleme imkanı tanıdılar..

Khateeb Abdur Rashid Gazi