Kur'an yolunda 15. yıla yakışan veda

Kur'an yolunda 15. yıla yakışan veda

15. yıllık Tefsir çalışması muhteşem bir kapanışla son buluyor

Mustafa İslamoğlu'nun son tefsir dersi programı 29 Haziran'da İstanbul Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 15 yıldır büyük emeklerle bugüne gelen ve 525. ders ile noktalanan tefsir dersleri bugüne kadar binlerce insanı vahiy ile buluşturdu.

Mustafa İslamoğlu öncülüğünde, Akabe vakfı çatısı altında ve internet üzerinden yapılan canlı yayınlarla nice yürekler fethedildi, nice insanlar vahiyle inşasına tanıklık etti.

'Ya Kur'anla var olacağız, ya da Kur'ansız yok olacağız' diyen bu ses, vahyin birleştiremediğini hiç kimsenin birleştiremeyeceğini bir kez daha günümüzde haykırıyor ve ümmetin parçalanmış, fırka fırka bölünmüş yetim evlatlarını, bütün insanlığı Kur'an'a sarılarak kurtuluşa çağırıyordu.

İslamoğlu'nun tefsir çalışması Elmalılı ve Mehmet Akif'in Kur'an çalışmalarından sonra Türkiye özelinde uzuk soluklu en önemli tefsir çalışması özelliğine sahip. Çalışmada Kur'an kavramlarının kendi iç bütünlüğü, klasik tefsir literatüründeki açıklamalar ve güncel, yenilikçi tefsir açılımı dikkat çekiyor.

15 yıl boyunca titiz bir emeğin neticesi olarak bugüne kadar gelen tefsir dersinin son programı 29 Haziran, saat 14:00'de, İstanbul Gösteri Merkezi'nde yapılacak. 'Hıtâmuhu Misk' adı verilen program naklen Hilal TV ekranlarında olacak.


Hıtâmuhu Misk ( Tefsir Dersi Son Program)

Mustafa İslamoğlu

29 Haziran 2008 / Saat 14:00

İstanbul Gösteri Merkezi (Atatürk Havalimanı Karşısı)

-Giriş Ücretsizdir-

Tefsir dersinin web adresi: http://www.mustafaislamoglu.com/tefsirdersi.php