Küçük: Suud'dakinin de Kafasına Sıkılacak-VİDEO

Küçük: Suud'dakinin de Kafasına Sıkılacak-VİDEO

“Libya’daki falanın kafasına sıkın!”, “Mısır’dakinin kafasına sıkın!” diyenler var ama “Suud’un kafasına sıkın!” diyen yok. Libya’daki Müslüman muhterem de Bahreyn ve Suud’daki Müslüman “haşa” Müslüman değil mi?

İsra Kültür Merkezi'nin öncülüğünde Bahreyn Halkı İle Dayanışma Platformu tarafından organize edilen yürüyüşte, 4 Levent metrosunda buluşup konsolosluğa doğru akın eden Müslümanlar Bahreyn halkı ile dayanışmasını gösterdi.

Ellerindeki meşale ve dövizlerle yürüyüşe geçen protestocular tekbir getirip "Katil Suud Hesap Verecek" "Suud Diktası Amerikan Kuklası" "Kahrolsun Amerika" "Kahrolsun İsrail" "Bahreyn halkı Yalnız Değildir" "İstanbul'dan Bahreyn'e Direnişe Bin Selam" "Heyhat Minnezzilleh" "İslam Ümmeti Kabul Etmez Zilleti" "İslam Dinimiz Özgürlük Yolumuz" "Zamanın Yezidi Kral Abdullah" "Her Gün Aşura Her Yer Kerbela" "Beşinci Filo Bahreyn'den Defol" sloganlarını attı

Eylemde, Fatih Akıncıları Onursal Başkanı Mehmet Şahin ile, Tevhid Haber internet sitesi yayın yönetmeni İbrahim Küçük birer konuşma yaptı.

Katil Suud Rejimine karşı gerçekleştirilen eylemin görüntüleri;

Eylemden Kareler ve Açıklamalar İçin Tıklayınız

Konsolosluk eylemininin video görüntülerinin tamamı için tıklayınız