Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kahinler işbaşında

Derin Gerçekler

Tik tak.. Tik tak.. Zamanın çarkı dönüyor. Ve yeni bir miladi yılı daha arkada bırakmak üzereyiz. Bugün Hicri takvime göre 6 aydayız ve 15 Cemaziyelahir 1445’deyiz. Miladi Takvime göre, yılın 12. Ayında 28 Aralık 20203’deyiz. Müslümanlar için 3 aylar öncesi Cemaziyel ahir ayı, pek çok olayın gerçekleştiği bir ay olarak bilinir. Tevbe ayı olarak da isimlendirilen bu ay için tevbe etmeyenlerin gaflet ayı olarak da zikredilir.

Hristiyanlar için ise Mesih’in doğumu yanında geri dönüşü için de özel bir gün olarak anılması gerekirken, günümüzde kumar ve eğlence günü olarak kutlanıyor. Artık dini bir gün anlamı taşımıyor bu gün. Dindar ve dinsiz bir çok kişi din dışı bir şenlik vesilesi olarak görüyor.

Biliyorsunuz Kameri takvim, Güneş takvimine göre, her yıl , yarım ay farklılık gösterir. Bu ay onlar için kehanet ayıdır.

Kehanet İslam dışı topluluklarda Keramet gibi anlaşılır. Bu açıdan Kahinler batıda büyük itibar görürler. Onların bazıları, mevsimlerin gelişi gibi, birbirini takip eden onlarla ilgili tahminlerde bulunurlar. Kimi Cinler’den, kimi Şeytanlardan bilgi alıp aktarır. Kimi istihbarat kaynaklı manipülasyon ya da algı operasyonudur. Kimi de, kendi yapacaklarını sanki kehanet gibi gösterirler. Bunlar minareyi çalmaya karar vermişlerse, kılıfını hazırlamışlardır. Bu senaryolar 2019’da bitirilmiş, sırası ile uygulamaya koyuyorlar. CoVID, ya da mRNA, PCR, Maske, Mesefa, HES kodu vs bunlardan bir kaçı idi.

Mesela “Büyük bir yangın çıkacak” diyorlarsa yangın için hazırlık yapıyorlardır. Zombi Geyik hastalığının senaryosunu anlaşılan Barack Obama ve sevgili eşi Michella Obama Zombi Geyik hastalığını bir yıl önceden öngörmüşler ki senaristler senaryoyu ona göre yazmışlar. Obamaların danışmanlığını yaptıkları “Leave the World Behind” (Dünyayı geride bırak)Netflix de geçen hafta gösterime girdi. Zaten ardından “müjdeli haber” geldi: Bilim insanları, geçtiğimiz yıl ABD'de yüzlerce hayvanın yakalandığı "Zombi Geyik Hastalığının", insanlara da bulaşabileceği uyarısında bulundu. Canlıları, ağzı salyalı, uyuşuk, tökezlemiş ve boş bakışlarla bırakan hastalık ABD’nin Wyoming eyaletinde yaşayan 800 geyikte görülmüş "yavaş ilerleyen bir felaket" tanımlanan hastalıkla ilgili yakında DSÖ’den de bir açıklama gelir. Yeni hastalığın adı CWD. Dr. Cory Anderson diye biri bu hastalığı İngiltere'de 1980 ve 1990'larda büyükbaş hayvanların enfekte et ve kemik tozu ile beslenmesi nedeniyle yayılan “deli dana hastalığı”na benzetiyor. Bu hastalık, merkezi sinir sistemini enfekte ediyor ve hayvanlarda agresif semptomlar ve koordinasyon eksikliğine neden oluyordu.

ABD’de binlerce insan muhtemelen enfekte geyik eti yedi. “Zombi geyik hastalığı”nı, bir yere bulaştıktan sonra ortadan kaldırılması son derece zormuş. Bu mikroplar kirde veya yüzeylerde yıllarca kalabiliyor, ayrıca dezenfektanlara, formaldehite, radyasyona ve 600 derecede yanmaya karşı da dirençliymiş. Bize nereden gelecek demeyin, bir et yiyen kuş o geyiği yer, o kuş Avrupa’ya göçerken, bir yerde ölür, onu bir köpek yer, köpeğin salyası bir tavuğa bulaşır, tavuktan insana. CoVID de öyle bulaşmadı mı? Bir “Geyik muhabbeti” senaryosu yazmak zor değil, bu yalanlara inanmaya hazır yığınlar varken. 11 Eylüldeki uçağın pilot kabinindeki teröristin pasaportunu, ikiz kulelerin enkazından bulmadılar mı? Oysa teröristin cesedini bulup DNAsından bulsalarda, daha bilimsel ve sofistike olurdu!

Obamalar bunu biliyor, zaten zombi geyiklerin boş boş bakışları karşısında çılgınca bir tepki vererek onları kaçırıyorlar.

Kronik Telef Edici hastalık olarak da ifade edilen bu hastalık, bir virüs yoluyla bulaşıyor ve beyinde bulunan bir proteinin normal nöronları öldürmeye başlaması ile gelişiyor ve genellikle ölümle sonuçlanıyor. Korktunuz mu, korkmayın hemen yeni bir aşılama kampanyası ile çözerler. Siz bu aralar fazla geyik eti yemeyin yeter.!?

CWD ilk olarak ABD’de Colorado eyaletinde 1960'lı yıllarda görülmüş. Şimdi ise 251 farkı ülkede virüs taşıyan geyikler varmış. Dünyada en fazla 208 devletin varlığından söz ediliyor ama, ya haberi servis eden bunu bilmiyor, ya da bu süreçte Çini, Rusya’yı, İran’ı, falan böleceklerse, yeni kurulacak devletlerle bu sayı 251’e çıkartacaklardır. Ha, CWD'nin semptomları başlamadan önce virüs vücutta 1 yıla kadar kuluçka dönemi yaşayabiliyormuş. Yani aslında dünyanın bir çok ülkesinde yüz milyonlarca insana bu mikrop bulaşmış olabilir. Ne bilim ben dünyada en çok kullanılan bir yiyecek, içecek ya da kozmetiğin ürün üzerinden bu mikrop yayılmış olabilir. Bu iş işin ihale edildiği senariste kalmış. CoVID günlerinden bulunmamış mikrobun resmini servis etmediler mi? Demokrasilerde çare tükenmez.

Zombi geyik hastalığının bulaşması ile hayvanlar arasındaki temastan, dışkı ya da virüs bulaşmış su ya da yem yemekten meydana geliyor. Yani o geyiğin yediği otun tohumunu yiyen kuş da hastalanır. Bakalım bu defa Yarasa değil, hangi kuş üzerinden bu mikrop gelecek!? O mikrop önce o kuşun beynini yiyecek, sonra insancıkların.. Bu hastalık için henüz herhangi bir tedavi ya da önleyici aşı yokmuş. Onu da yine birileri az zamanda büyük işler başararak, aşısını bulacaktır, bundan şüpheniz olmasın?!.

Siz beni değil “Ailenizin neslimiz için, neredeyse ele dokunur yeterince şey yapmadığını biliyorum” diye konuşturulan Greta Thunberg’e inanın isterseniz. Onlar bilimsel konuşuyor, tıpkı abilerinden Harari gibi. Zaten onlar ne dese bilim oluyor. Onlara karşı ne derseniz o bir hurafedir.!?

Biraz teselli bulalım derseniz: Hastalık hızlı bir şekilde bulaşabilirse de enfekte bir geyik öldüğünde bile, enfekte olmuş leş ile temas eden diğer hayvanlar için bir risk oluştursa da henüz insanlarda kaydedilmiş herhangi bir zombi geyik hastalığı vakası olmadığı belirtelim. Ama yine de siz, olmaz olmaz demeyin, çünkü olmaz olmaz. Güneşteki patlamadan sonra elektromanyetik şok dalgalarından etkilenen mikrop mutasyona uğrayıp insanlara bulaşabilir. İspanyol gribi de öyle çıkmamış mıydı?

Birilerinin gözünde, beklenen tabi olaylar, Tanrıyı kıyamete zorlamak isteyenler eliyle “Yaratıcı yıkım”a dönüştürülebilir. Güneşteki patlamanın elektrik kesintisine sebep olması ile GreatReset sonrası yeni dünya düzeni için bu bir fırsata dönüştürülemez mi? Asıl mesele burada. Yeni savaş midemizde, damarlarımızda, kalbimizde, beynimizde her yerde. Tarihi bile geleceği kurgulamak için manipüle ediyorlar, dini de öyle. Bir yandan elektirikli, elektronik otomobiller satıyorlar, sonra onları patlıyorlar. Simpson’lar da yapmış bunu Obamalarda. Sanırım bu çevreler siyasiler, bürokratlar, Basın, STK, İş alemi, akademisyenler ve kanaat önderleri üzerinden tam bir beyin kontrolü sağlamışlar. Gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor, kalpleri var hissetmiyor bunların büyük bir kısmının. Sanırım BioHacker’ler üzerinden bunlar üzerinde beyin kontrolü sağlanmış.

Sanırım Iklım konusunda geç kaldılar, şimdi bir sonraki level’e geçtiler. Tek zombi Geyikler değil, Uzaydan da birileri geliyor. Zombiler mi gelecek, Anunakiler mi bilmiyorum!?. Halbu ki, kimi Mesih, kimi Mehdi, kimi Meşiah bekliyordu. Ee artık Yecüc-Mecücü, namı diğer Gog-magog da gelir artık herhalde, bu gidişle bunlar gelmese de, artırılmış gerçeklik yöntemi ile bunları getirmek çok da zor değil. Halogramik olarak bu hafta Avatar olarak yeni yılın ilk ayına, biyolojik olarak, Klonoid şeklinde 2024 yarı yılına yetişir.

Biraz da Nostradamus ister misiniz, size başka kaynaklardan da haber vereyim: iklim felaketlerine hazır olun. Depremler, volkanlar, Tsunami, kuraklık, hortum seller. Böcek istilası. Hem soğuk, hem sıcak savaş. Buna biyolojik savaş da eklenecek. Tabi psikolojik savaş hep vardı zaten, terör yükselecek. Ekonomik kriz, gıda krizi. Yani zor bir yıla hazır olun. Kıyamet sığınakları için hazırlık yaptınız mı? Zenginler yeraltında evler yapıp gıda stokluyorlarmış ya! Gaz feneri, mum stoklayın demediler mi? Bu arada İngilizlerle ve Katoliklere kötü haber. Hatta ABD’ye de. Buralarda önemli görev değişiklikleri olabilirmiş? Bize gelince, acı patlıcanı kırağı çalmaz. Biz alışkınız, zaten durum malum. 1 TL’nin metal değeri 225 kuruşu bulmuş. Meteliğe kurşun atmanıza gerek yok, kağıt para hızlı değer kaybetse de metal para %125 değer kazanmış. Bugünlük de bu kadar.

Selam ve dua ile.

Bu yazı toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar