İsrail'de Yapılan Bir Anket : 25 Yıl İçinde Yok Olacağız

İsrail'de Yapılan Bir Anket : 25 Yıl İçinde Yok Olacağız

İsrail'de yapılan bir ankete göre : İsrail 25 yıl içinde Yıkılacak

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Bir İsrail anketinin sonuçları, yerleşimcilerin üçte birinin orduya alınmak istemediğini ve İsrail'in 25 yıl içinde var olmayacağına inandığını gösteriyor.

Yapılan bir anket İsrailli gençlerin üçte birinin İsrail'in 25 yıl içinde var olacağına inanmadığını ortaya koydu.

Siyonist rejimin gençlik hareketleri koalisyonu tarafından yürütülen ve Siyonist rejimin Kanal 12'de yayınlanan bir anketin sonuçlarına göre, İsrailli gençlerin üçte biri orduya alınmak istemiyor.

İsrail TV kanalı, bu verilerin "tehlikeli ve yürek parçalayıcı" olduğunu da vurguladı.

Bu bağlamda, Siyonist rejimin Kanal 12'nin siyasi ilişkiler analisti Amnon Abromofit bu konuda şunları söyledi: Asıl kimliğinin İsrail kimliği ve İbraniceden oluştuğunu düşünen birinden bahsetmek yürek parçalayıcı olabilir, İsrail'deki tüm siyasi tartışmalar. yanıltıcı bir yönetici modelidir.

İsrailli analist ayrıca şunları söyledi: "İsrail gençliğinin üçte biri, Yitzhak Rabin'in (Filistinlilerle barış görüşmelerinin ardından 4 Kasım 1995'te öldürülen İsrail'in eski Başbakanı) "Yigal Omir"'İN kim olduğunu bilmiyor. ), daha da kötüsü, İsrailli gençlerin üçte biri orduya alınmak istemiyor ve hepsinden kötüsü, yerleşimcilerin üçte biri İsrail'in 25 yıl sonra var olacağına inanmıyor. .