İsrail Suç Çeteleri  Ve  Mafyalar  BAE'de  Suç İşliyor

İsrail Suç Çeteleri Ve Mafyalar BAE'de Suç İşliyor

Tehlikeli çetler Dubai'de gelişen bir suç topluluğu yaratıyor

İsrail vatandaşları Dubai'de "gelişen bir suç topluluğu" oluşturdu ve İsrail polisini onları iade etmek için Emirlik meslektaşlarıyla birlikte adımlar atmaya sevk etti.

Ve İbranice "12" kanalı, İsrail polisindeki istihbarat yetkililerinin, İsrail'de yerleşmiş olan İsrail suç çetesini tasfiye etmek amacıyla önümüzdeki haftalarda aranan önde gelen İsrailli suçluların bir listesini Dubai polisine teslim etmeyi planladığını belirtti. Son yıllarda Arap ülkesi.

Kanala göre İsrail polisi, Dubai'deki mevkidaşından bu suçluları ülkeden sınır dışı etmesini veya doğrudan İsrail'e teslim etmesini talep edecek.

Üst düzey bir İsrail polis yetkilisi (anonim olmamak koşuluyla) şunları söyledi: "Dubai'deki yetkililer, Yahudi ve Arap suç örgütlerinden yüksek profilli suçluların ülkede gelişen bir suç topluluğu oluşturduğunun ve gizlice yasadışı işler yürüttüğünün farkında değil."

"Bazılarının yabancı pasaportları var ve bu onların tutuklanmadan manevra yapmalarına yardımcı oluyor" dedi.

Kanal, İsrail ve Dubai polisi arasındaki işbirliğinin pekiştirilmesinin, Acre'de ikamet eden İsrailli Ghassan Shamsiyeh'in (32 yaşında) öldürülmesindeki 8 zanlıyla ilgili son günlerde ilk kez ortaya çıkan yeni ayrıntıların ardından geldiğini de sözlerine ekledi.

Bu bilginin Dubai'deki polis müfettişlerinin cinayet soruşturması davasını ilerletmesine ve suça karışanları kovuşturmaya yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.

Polis yetkilisi, "Dubai'de bir İsrailli suçlunun öldürülmesinin, aranan suçluları teslim almamıza ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki polis memurlarına bunların ne kadar tehlikeli olduklarını ve bölge sakinlerinin ve turistlerin güvenliğine zarar verebileceklerini açıklamamıza hiç şüphe yok. Yakında kendilerine iadesini talep ettiğimiz suçluların bir listesini vereceğiz" dedi.

Kanal, suç örgütünün başı Eran'ın hayatta olduğunu ve bugünlerde Dubai'de ikamet eden "Arap Baharı" (2016'da çok sayıda cinayete tanık olan bir dava) davası kapsamında İsrail'de arandığını söyledi.

Kaynak:TEVHİDHABER