İsrail Medyası :  İslami Cihad İyi Bir Başarı Kazandı

İsrail Medyası : İslami Cihad İyi Bir Başarı Kazandı

İsrail medyası: Farkındalık düzeyinde İslami cihat bir başarı kazanıldı

TERCÜNMEHABER /TEVHİDHABER

Bugün, Pazartesi günü, İsrail medyası "İslami Cihat hareketinin göz ardı edilemeyecek bir farkındalık yaratma başarısı elde ettiğini" bildirdi.

Bu , İsrail işgali ile Filistin İslami Cihad arasında Mısır'ın arabuluculuğunda imzalanan ateşkes anlaşmasının dün, Pazar günü saat 23.30'da yürürlüğe girdiğinin duyurulmasının ardından geldi.

Bundan önce, "Kudüs Tugayları" Cuma günü, İsrail işgalinin Gazze'ye yönelik bir saldırı başlatmasının ardından işgal altındaki Filistin topraklarına yaklaşık 1000 füze ateşlediği için İsrail işgalinin Gazze'ye yönelik saldırganlığına tepkinin başladığını duyurdu .

Bununla ilgili yorum yapan Siyonist Albay Kobi Merom, İsrail Kanal 13'e şunları söyledi: "İslami Cihad için göz ardı edilemeyecek bir farkındalık yaratma başarısı olduğunu düşünüyorum." yorumunu yaptı

Merom, "İslami Cihad , 3 gün içinde on binlerce İsraillinin hayatını alt üst ederek bin füze fırlatmayı başardı ve bu operasyonun başarılarından bahsederken bunu masaya yatırmak gerekiyor" dedi.

"Bunun bir sonraki savaşın görüntüsü olmayacağını düşünüyorum. Zorluk Hamas ve Hizbullah'la yüzleşmektir. Savaş tek bir alanda değil, birkaç alanda olacak ve kat kat daha büyük olacak. , İsrail cephesine karşı binlerce füze var dedi