İsrail, BAE'de İHA Altyapısı Kuruyor

İsrail, BAE'de İHA Altyapısı Kuruyor

Siyonist rejim medyası, İsrail’in 2 milyon dolarlık bir sözleşmeyle BAE'nin kentsel alanlarında İHA altyapısı oluşturacağını bildirdi.

Emirati Leaks web sitesinin haberine göre, bu altyapıların oluşturulması, BAE ile Siyonist ve işgalci İsrail rejimi arasındaki askeri ittifakı güçlendirmek için alınan en son girişimlerden biridir.

Siyonist güvenlik ve askeri çevreler, "Aerobotics" adı verilen havadan bilgi toplama ve analiz konusunda uzmanlaşmış İsrailli şirketin, kentsel alanlarda insansız hava araçları kullanarak BAE'nin bir devlet kurumu için bir dizi drone ile ilgili altyapı oluşturma görevini üstlendiğini ifşa etti.

Siyonist rejimin ice web sitesinde, dronlar için güvenli bir altyapı aracılığıyla hava verilerini toplayan ve analiz eden Aerobotics'in BAE'deki bu devlet kurumuna hizmet vereceği belirtildi.

Bu site, İsrailli şirketin sunduğu sistem ve hizmetlerin BAE tarafından Expo Dubai fuarında test edildiğini ve bu sistemlerin akıllı bir drone ağı olarak hareket ettiğini ekledi.(Ajanslar)