İsrail  Askeri Tesisine Sızdılar...  Şok Ayrıntılar

İsrail Askeri Tesisine Sızdılar... Şok Ayrıntılar

İsrail medyası: Bir "ordu" üssüne sızma ve silah ve onbinlerce cephane kaybı

Bugün Salı günü, " Israel News 24 " web sitesi, işgalin "ordu" askeri sözcüsü tarafından yayınlanan bir İsrail raporunun, bir "ordu" üssünde "soygun" yapıldığını ve buradan mühimmat çalındığını bildirdi.

Siteye göre İsrail işgal polisi, askeri polisle iş birliği içinde konu hakkında soruşturma başlattı. Alınan bilgilere göre İsrail ordusunun deposundan 26 bin mermi ve tabanca çalındı.

Geçen yıl bir İsrail raporunun "işgal altındaki güney Filistin'de Beersheba şehri yakınlarındaki bir askeri üste hırsızlık meydana geldiğini ve 30.000 silahın kaybolduğunu" belirtmesi dikkat çekicidir.

İsrail "ordusundan" bir yetkili, aynı internet sitesine göre, o sırada hırsızlığın askeri bir operasyon olarak organize edildiğini söyleyerek, "hırsızların üsse girmeyi, cephane deposunu bulmayı ve kırmayı başardığından" duyduğu endişeye işaret etti

İnternet sitesine göre, İsrail işgal ordusu yıllardır "askeri üslerinin çalınmasıyla karşı karşıya kaldı ve çalınan mühimmatın gelecekte düşmanca operasyonlarda kullanılacağından endişe ediliyor

Kaynak:TEVHİDHABER