İsrail : Artık Suudi Arabaistan'dan Onay Aldık

İsrail : Artık Suudi Arabaistan'dan Onay Aldık

Siyonist düşman uçağı: Suudi hava sahasında uçmak için resmi onay aldık

Siyonist El Al Havayolları CEO'su Dina Ben Tal bugün Perşembe günü, şirketin Suudi hava sahasında uçmak için zaten onay aldığını, ancak Umman Sultanlığı üzerinde uçmak için izin alması gerektiğini söyledi.

Siyonist düşmanın medyasına göre, "Dina Bin Tal", El Al'ın yılın ikinci çeyreğine ilişkin mali sonuçları açıklamasının ardından gazetecilere şunları söyledi: "Şirket, Suudi Arabistan Krallığı'nın hava sahası üzerinde uçmak için zaten onay aldı, ama aynı zamanda Asya'ya uçuş süresini azaltmak için Umman Sultanlığı üzerinden uçması gerekiyor." Bunun "birkaç gün içinde" yapılması bekleniyor.

Suudi Havacılık Otoritesinin, Krallığın Şikago Anlaşması kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmek için Suudi hava sahasından geçiş şartlarını yerine getiren tüm hava taşıyıcılarına 1944 yılında Krallığın hava sahasını açacağını duyurması ve konumunu sağlamlaştırma çabalarını tamamlaması dikkat çekicidir.

Suudi hava sahasının Siyonist oluşuma gidiş-dönüş uçuşlara açılmasının ABD Başkanı Joe Biden'in geçen ay iki ülkeye resmi ilişkileri olmayan ziyaretinin odak noktalarından biri olması dikkat çekicidir