İslami Cihat :  Filistin İntifadası Siyonist Rejim Yıkılana Kadar Devam Edecek

İslami Cihat : Filistin İntifadası Siyonist Rejim Yıkılana Kadar Devam Edecek

İslami Cihat hareketinin enformasyon dairesi başkanı, düşmanın bu hareket için en değerli şeyin Filistin halkının kanının olduğunu bilmesi gerektiğini belirterek, saldırılarının Siyonist rejim yıkılana kadar devam edeceğini söyledi.

Filistin İslami Cihat Hareketi'nin enformasyon departmanı başkanı Anwar Abuta, bugün Siyonistlerin Filistin ulusuna ve Batı Şeria'daki Mücahidlere karşı devam eden saldırganlığının gerçek bir savaş olduğunu vurguladı.

Sama haber ajansı, Abuta'dan alıntı yaparak, düşmanın, Filistin halkının kanının İslami Cihat için en değerli şey olduğunu bilmesi gerektiğini ve "Kurşunlarımızın Siyonist Geçici Rejim yıkılana kadar İsrail ve askerlerine doğrultulacağını" bildirdi. ".

Anwar Abuta Siyonistlerin Batı Şeria şehir ve köylerine yönelik saldırılarından Filistin Yönetimi'ni sorumlu tuttu ve bu kurumun tüm Siyonist saldırılara karşı sadece bir gözlemci olduğunu ve bu konunun Filistin halkı nezdinde meşruiyetini kaybetmesine neden olduğunu vurguladı. .

İslami Cihad yetkilisi, Filistin ulusunun intifadasının çeşitli biçimlerde süreceğini ve hiçbir güvenlik anlaşmasının bu intifadayı kesintiye uğratmayacağını belirterek, şu açıklamayı yaptı: Amerika ve Avrupa Birliği de bilmeli ki, İsrail'e karşı cephe alma kararı halen devam ediyor. Milletimiz çok iyi biliyor ki İsrail'i destekleyen ülkelerin bütün güvenlik önlemleri ve siyasi duruşları direnişin saldırılarına karşı İsrail'i desteklemek içindir.

Bu saldırıların bu geçici rejimi ve müttefiklerini sarsacağını ifade eden Abuta, Riyad-Tahran mutabakatı hakkında da şunları söyledi: İslam ümmetinin birliğini güçlendiren ve düşmanlara karşı gücünü artıran her türlü yakınlaşma ve anlaşmayı memnuniyetle karşılıyoruz dedi

Kaynak : TEVHİDHABER