İslami Cihad lideri Şeyh Bassam Al-Saadi'nin Tutukluluğu Sürüyor

İslami Cihad lideri Şeyh Bassam Al-Saadi'nin Tutukluluğu Sürüyor

Siyonist düşman, İslami Cihad lideri Şeyh Bassam Al-Saadi'nin tutukluluğunu uzatıyor

Siyonist düşmanın medyası , Perşembe günü, Siyonist Ofer Mahkemesinin bugün İslami Cihad hareketinin lideri Şeyh Bassam Al-Saadi için bir duruşma düzenlediğini açıkladı.

Ve Siyonist düşman ordusu radyosu, Ofer'deki askeri mahkemenin Cihad lideri Bassam al-Saadi'nin tutukluluğunu altı gün uzattığını bildirdi.

Çarşamba günü, Birleşmiş Milletler ekibi, anlaşmaya bağlılık ve Gazze'de sükuneti sağlamak için Ofer hapishanesinde Şeyh Bassam el-Saadi'yi ziyaret etti.

Birleşmiş Milletler Ortadoğu Barış Koordinatörü Tor Wencesland, Twitter'da bir tweet'te şunları söyledi: Bir Birleşmiş Milletler ekibini Ofer hapishanesindeki Şeyh El-Saadi'yi ziyaret etmek için düşman varlık ile İslami Cihat arasındaki son ateşkesi anlatan Gazze'de kırılgan, tüm tarafları tırmanışı önlemeye çağırıyor.

Siyonistlerin Gazze'ye saldırmasından üç gün sonra Mısır'ın himayesinde Siyonist düşman ile İslami Cihad hareketi arasında ateşkes konusunda bir anlaşmaya varıldığını belirtmekte fayda var.

Anlaşma metninde, Mısır'ın tutuklu Khalil Awawdeh'in serbest bırakılması ve tedavi altına alınması için çaba sarf etmesi ve tutuklu Bassam Al-Saadi'nin bir an önce serbest bırakılması için çaba sarf etmesi halinde ateşkesin gerçekleşeceği belirtildi.