İranlı Hackerlar İsrailli Kişileri Hackledi

İranlı Hackerlar İsrailli Kişileri Hackledi

Rapor: İranlı hackerlar İsrailli yetkililere saldırdı

İranlı bilgisayar korsanları tarafından eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni de dahil olmak üzere mevcut ve eski İsrailli yetkilileri hedef alan geniş çaplı bir siber saldırı başlatıldığını ortaya çıkardı.

Kan kanalı İsrail bilgi güvenliği şirketi Check Point'ten şu alıntıyı yaptı: “İranlı hackerlar (İsrail ordusunda) bir yedek tugayın posta kutusuna girdi ve üst düzey siyasilere elektronik saldırılar düzenlemeye çalışırken onun kimliğine büründü. akademik ve ticari kuruluşlar, eski Dışişleri Bakanı Livni 'nin kişisel bilgileri ele geçti

Habere göre, Aralık 2021'den geçen haftaya kadar en az yarım yıl boyunca İranlı bilgisayar korsanları, e-posta hesabını hackledikten sonra kıdemli general adına, üst düzey yetkililerle onları açmayı sağlamak amacıyla yazışmalar yaptı.

Bilgisayar korsanlarının saldırmaya çalıştıkları taraflarla çeşitli yazışmaları, yurtdışında bir konferansa davetiye içeren belgeler ve kurbanların e-posta şifrelerini girmelerini gerektiren İran'ın nükleer programı hakkında makaleler göndermeyi içeriyordu.