İran: Horasan Razavi'de silahlı terörist hücre çökertildi
İran Devrim Muhafızları istihbaratı, İran'ın kuzeydoğusundaki Horasan Razavi eyaletinde, "Şahanshah akımı"na mensup silahlı bir terörist hücreyi etkisiz hale getirdi.
İran Devrim Muhafızları İstihbarat Birimi, ülkenin kuzeydoğusundaki Horasan-ı Rezevi Eyaleti’nde “Şahenshahi akımı”na bağlı silahlı bir terör hücresinin çökertildiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, özel bir istihbarat operasyonu gerçekleştirildiği, hücre üyelerinin yakalandığı ve çok sayıda silah ile mühimmatın ele geçirildiği bildirildi.
Geçtiğimiz ayın sonlarında da Devrim Muhafızları, Horasan-ı Rezevi Eyaleti’nde iki ayrı “terör hücresinin” yakalandığını ve farklı türlerde ateşli silahlar ile patlayıcı maddelere el konulduğunu açıklamıştı.
Devrim Muhafızları, hücrelerden birinin “Halkın Mücahitleri Örgütü (MEK)”ne, diğerinin ise “Şahenshahi” yapılanmasına bağlı olduğunu belirtmişti.
