İbrahim Kahveci'den Ekonomide Çöküş Uyarısı

İbrahim Kahveci'den Ekonomide Çöküş Uyarısı

İbrahim Kahveci'den ekonomide çöküş uyarısı: Seçim sonrası fırtınası

Son seçim anketi çalışmaları hakkında bilgi veren MAK Araştırma Başkanı Kulat vatandaşın AKP’den ce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ümidini kestiğini bir kez daha gözler önüne serdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 seçimleri için zor durumda olan Hazine’yi sonuna kadar kullanırken açıkladığı EYT gibi ‘müjde’lerin AKP’ye Cumhur İttifakı’nın oy oranlarına çok da yansımadığı görüldü.

Canlı yayına sahada yaptıkları son seçim anketi hakkında bilgiler veren MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat önemli veriler paylaştı. Gazeteci Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk olan Mehmet Ali Kulat ocak ayında, 61 ilde, 5 bin 700 kişiyle yapılan son seçim anketi değerlendirmesinde işlerin Cumhur İttifakı adına kötü gittiğini ortaya koydu.

ALTILI MASA SORUNLARI ÇÖZEBİLİR Mİ?
MAK Araştırma'nın seçim anketinde Altılı Masa’nın seçimi kazanması halinde mevcut sorunların çözüme kavuşacağını düşünenlerin oranı yüzde 58 olarak kayıtlara geçerken Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanması halinde mevcut sorunların çözüme kavuşacağına inanların sayısı çok daha düşük kaldı. Aynı zamanda vatandaşlara “Hangi ittifaka yakın hissediyorsunuz” sorusu yöneltilen ankete katılan yüzde 45'i Millet İttifakı şeklinde cevap verirken yüzde 40'ı Cumhur İttifakı karşılığını verdi.