Heyhat Minez Zilleh (ÖZEL BAHREYN DOSYASI)

Heyhat Minez Zilleh (ÖZEL BAHREYN DOSYASI)

Bahreyn'de bugüne kadar neler yaşandı... 22 VİDEO kısaca yaşananlar ve FOTO GALERİ...

BAHREYN'DEKİ TÜM YAŞANANLARIN GÖRÜNTÜLERİ TEVHİDHABER'DE...

NOT : Youtebe adlı paylaşım sitesi Bahreyn'de yaşanan katliamlara sansür uygulamıştır en az 15 video'nun silindiği gözlemlenmiştir

Tarih 14 Şubat 2011. Bahreyn halkı yaşanan zulümleri ve adaletsiz yönetimi protesto etmek için ayaklanma kararı alır.
;


Ve... O tarihten itibaren artık önüne geçilemeyecek bir öfke seli meydana çıkar. Önceleri reform isteyen halk acımasızca şehid edilen Ali Mushaima'nın cenazesinde patlar ve Ali Halife'nin gitmesini ister.Ancak Ali Halife rejim güçleri cenaze törenini basarak katliamlara başlar.

İşte O Cenaze Töreni;




Ve Başlıyor... İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİÜN

Ve artık halkın bundan sonra şehadetimiz gerçekleşene kadar yada rejim düşene kadar mücadelemizi biiznillah gerçekleştireceğiz söylemleri başlar.

ARDINDAN, Selmaniye HASTANESİNDE görev yapan sağlık yetkilileri, hastanenin otoparkında çıkan çatışmada saçmayla vurulan 31 yaşındaki genç adamın şehid olduğunu belirttiler.

Ve... Bahreyn'de sular durulmuyor...

Tarih 17 Şubat'ı gösterdiğinde göstericilerin sembolü haline gelen İnci Meydanı'nı basan Bahreyn rejimi gece çadırlarda uyuyan halkı taradı.

Yaklaşık Bir Ay'a Kadar direnen Bahreyn halkı Ali Halife rejimini indirmekte kararlıydı. Rejim köşeye sıkışmış göstericilerin sayısı her geçen gün artıyordu ve direnişin dalga dalga yayılmaına sebeb olan tarihi anlar, şehadetler bir bir artıyordu işte unutulmayan bazı görüntüler;

Devrimciler Başkent Manama'da Bahreyn Finans Limanı'nın önünde bir protesto gösterisi düzenledi.Görgü tanıkları, O GÜN polis müdahalesinin şubat ortalarından beri yönetime karşı göstericilere yaptığı en büyük operasyon olduğunu söyledi.



Ve artık direnen Bahreyn'in Sünni hanedanın yönettiği, nüfusun çoğunluğunun Şii olduğu, ABD'nin 5'inci Filosuna ev sahipliği yapan körfez krallığındaki binlerce gösterici, 1971'den bu yana görevde olan Başbakan Şeyh Halife bin Sallah el Halife'nin istifasını, siyasi tutukluların salıverilmesini ve yeni anayasa istiyordu. Ancak olaylar şimdi çok daha vahim olacaktı. çünkü artık devreye Suudi Arabistan giriyordu.

Tarih 14 Mart: Suudi Arabistan Bahreyn'e 1000 asker gönderiyor ve ardından işgal tamami ile başlamıştır.

Devrimciler ülkeye asker gönderilmesinin Bahreyn halkına karşı açılmış bir savaş olduğunu çok iyi biliyorlardı. Ve nitekim öyle oldu ülkeye giriş yapan Suud milisleri katliama başladı işte o günden itibaren gerçekleşen katliam görüntüleri...

  işte Unutulmaz Anlar;

 

Küçük Zeyneb'in, Şehid Kızının Çığlığı, her şeyi göz önüne seriyordu aslında. Diyordu ki Zeyneb...

Selamün Aleküm ve Rahmetullah ve Beraketü

Rahman Rahim Olan Allah'ın Adıyla

Ben Fatıma, Şehid Kızı...

Ve bundan dolayı onur duyuyorum..

Ben Bütün Dünyaya sözlerimi duyurmak istiyorum...

Ben Babamla onur duyuyorum...

Sevgili babam cesur, yürekli ve çekinmeyen birisi olduğundan şehid oldu...

Babam şahadeti ile Allah(cc) katında en iyi makama ulaşmıştır

Cennete girmesi Allah'ın takdiri idi. Babamın, Annesi, Babası, Dedesi ve Peygamberlerin yanında olacağından memnunum, onur duyuyorum.

Böyle bir yüksek makam'da olmasına rağmen memnun olmadığım şey şu.

Bu zorbalar Babamı 'Allah için' katlettik diyor.

Ama ben eminim ki Rahim olan Allah bir gün bizim için intikam alacaktır.

Ve son kelimem Babamın şehadetinden onur duyuyorum. Çünkü o Şehid...




VE ARTIK SUUD VE BAHREYN REJİMİ, MESCİD VE Şİİ'LERİN TOPLANDIĞI YERLERİ DİN ADINA (!) YIKMAYA BAŞLADI.İŞTE O ANLAR;

TARİH 18 NİSAN 2011 BAHREYN VE SUUD REJİMİ KATLİAMLARINI SÜRDÜRÜP NAMUSSUZLUKLARA BAŞLADI TECAVÜZ HABERLERİ, CAMİ YIKIMLARI ,İŞKENCELER VE KAÇIRILMA OLAYLARI HER GEÇEN GÜN ARTTIYOR.

Emperyalistleri geride bırakan rejimin din adına(!) 10 mescid yıkmışlığı, tutuklu bir kadına tecavüz edildiği ve sayısız müslümanın işkence ile öldürüldüğüne şahit olmaktayız.

 

MUHTAR FİLMİ VE BAHREYN DEVRİMİ