Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Güzel bir müttefik HÜDA PAR

Bugün Türkiye’de ittifaklar çerçevesinde çevrilen dolaplardan dolayı insanımızın başı dönmüş durumda. Kimin nerede duracağı, ne karşılığında kiminle yan yana geleceği önceden kestirilemeyecek bir hal almıştır.

HÜDA PAR gerçekten mükemmel bir müttefik olma örnekliği sergilemektedir.

Sadece siyasi ittifaklar değil yerine göre hayatın bütün alanlarında insanların ittifaklar kurmaları, müttefikler edinmeleri zaruridir. Bireyler olarak da topluluklar olarak da müttefiklerimizin olduğu bir gerçektir.

Uzlaşmasız ve kendileriyle bir türlü anlaşılamayan karaktere sahip olanlar bunun dışında kalırlar, onlar da hiçbir başarıya ulaşamazlar. Şunu bir köşeye kaydedelim, Nebevi ölçüye göre mümin başkalarıyla anlaşabilen, ülfet eden ve kendisiyle de anlaşılabilendir, böyle olmayanda hayır yoktur.

Kaldı ki son haliyle Türkiye siyasetinde bugünkü seçim sistemi ittifakı bir anlamda zorunlu kılmış, küçük partileri hatta büyüklerini bile ittifaka zorlamıştır.

İzlediğimiz kadarıyla HÜDA PAR bu süreçte çok güzel bir imtihan vermiş, Cumhurbaşkanını hiçbir şarta bağlı olmaksızın destekleme, hiçbir pazarlığa girmeden AK Parti listelerinden seçime katılma kararıyla çok isabetli bir iş yapmış, milletin takdir ve teveccühünü kazanmıştır.

Beklendiği gibi yoğun bir hücum ve saldırı da başlamış, saldırıların ne yandan geldiğine bakıldığında HÜDA PAR’ın ne derece isabetli bir karar aldığı daha da iyi anlaşılmakta.

Seçime kadar süreceğini tahmin ettiğimiz bu saldırılar karşısında bizlere düşen ferasetle donanmak, öfkelenmemek, soğukkanlı hareket etmektir, önümüze uzatılan her mikrofona, bize çevrilen her kameraya konuşmamaktır. Sadece kendimiz için değil ittifakımıza halel getirmemek de bizim bir ilkemiz olmalıdır.

Her ne kadar şu anda HÜDA PAR yoğun bir saldırıyla karşı karşıya olsa da şunu kabul edelim ki asıl hedef Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. HÜDA PAR bunun farkındadır.

HÜDA PAR güvenilir bir dosttur, sadık bir müttefiktir, vefakâr bir yol arkadaşıdır, Allah’ın izniyle bunu gösterecektir. Rakiplerinin karşısında da yine erdemli ve dürüst bir rakip olacaktır, onlardan gelecek doğruları da çekinmeden kabul edecektir.

"Bu anlamda hepimizin cuması mübarek olsun"

Bu yazı toplam 292 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar