Gelin Antep'den Aday Olun-VİDEO

Gelin Antep'den Aday Olun-VİDEO

Şamil Tayyar, Ergenekon sanıkları Mehmet Haberal, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan ve Hanefi Avcı'ya Antep'ten bir çağrı yaptı: Gelin Antep'ten aday olun...

Siyasete atılan ve memleketi Gaziantep'te AKP'den aday adayı olan Şamil Tayyar, CHP'den milletvekili olmaya hazırlanan Ergenekon sanıkları Mehmet Haberal, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan ve Hanefi Avcı'ya canlı yayında meydan okudu. Tayyar, "Gelsinler Antep'ten aday olsunlar, Hodri Meydan" dedi.

AKP'den siyasete atılmaya hazırlanan Şamil Tayyar, bir dönem yorumculuk yaptığı Ülke TV'deki  "En Sıradışı" programına dün Antep'ten telefonla bağlandı.

Siyasete çabuk ısınan Şamil Tayyar, öncelikle stüdyoda bulunan gazeteci arkadaşlarına "sıcak stüdyoları bırakın halkı arasına karışın" mesajı verdi. Ayrıca Tayyar'ın daha şimdiden siyaset jargonunu kaptığını gösteren cümleler sarfettiği gözlendi.

"Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" diyen Şamil Tayyar, dokunulmazlık zırhı için milletvekilliğine soyunan Ergenekon sanıklarına da Antep'ten bir çağrıda bulundu: "Gelsinler Antep'ten aday olsunlar. Gazete sütunlarında ve televizyon ekranlarındaki o keyifli rekabet gerçek siyaset meydanına taşınır ve çok keyifli olur" dedi.

İşte Şamil Tayyar'ın Ergenekon sanıklarına yaptığı o çağrı;

 

aktifhaber