Galloway: Filistin'e İhanet Edenler Suriye'de

Galloway: Filistin'e İhanet Edenler Suriye'de

Mavi Marmara Gemisi'nde de de bulunan George Galloway Suriyeli muhalifleri savunan bir kişiyle tartıştı...

Başta Suudi Arabistan olmak üzere Arap ülkelerinin Suriye'de ki müdahalesine değinen Galloway, muhalif savunucusunu sert bir şekilde azarladı.

Galloway, "muhalifin" dile getirdiği bazı söylemler hakkında göstermiş olduğu sert tepki ile birlikte şu ifadeleri kullandı:

İsrail'in, Amerikan'ın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Katar'ın ve Suudi Arabistan'ın desteklediği bir devrim devrim değildir. Suudi Arabistan'ın silah, para ve cihadtçı gönderdiğini belirten Galloway, Suudi Araabistan'ın Suriyeli muhalifleri satın aldığını vurguladı.

Suriye'de çok fazla gencin öldürdüldüğünü belirten Galloway, kimsenin muhaliflerin Suriye evlatlarını öldürmediğini söylememesini istedi. Rejim karşıt ya da rejimin yanında öldürülen herkes birilerinin evlatları diyen Galloway, her iki taraftan da binlercesinin kanı akıtılıyor dedi.

Bu cihadçıların Başka Arap ülkelerinde savaşmadığını vurgulayan Galloway, Filistin halkına karşı her zaman ihanet edildiğini vurguladı.

Neden Suudi Arabistan'da 'devrim' yapmıyorsunuz?" diyen Galloway, tartışmanın sonunda sizin gibiler beni hasta ediyor dedi.

tevhidhaber.com

İşte o tartışma: