Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Galiba cennete T.C. pasaportuyla girilecek

Dünya İslam Alimleri birliği kurucusu Yusuf el Kardavi’nin vefatıyla birlikte azınlık da olsa birilerinin asabiyet damarları kabarmış, sakladıkları kinlerini salya ve kusmuk olarak dışarı salmışlar.

Zaten ondan önce de Türkiye sınırları dışında kalan ne kadar alim varsa hepsine de savaş açmışlardır. Seyyid Kutup, Hasan el Benna ve bütün İhvan mensupları, Muhammed Hamidullah, Mevdudi bunların saldırılarının hedefindedir.

Yani bunlara göre cennete girebilmek için öncelikle T.C. pasaportu taşıyor olmak gerekiyor. Bu pasaporta sahip olmayanlar ağızlarıyla kuş tutsunlar, istedikleri kadar ilim sahibi olsunlar, zalimler tarafından zindanlarda çürütülsünler, hatta şehid edilsinler, asla cennete giremezler.

Ne yapalım, buna da şükür, T.C. pasaportu taşımayan dünya Müslümanları için kötü haber ama hiç olmazsa bizim de içinde bulunduğumuz T.C. kimliği taşıyan seksen beş milyon az bir rakam sayılmaz.

“Hoop bi dakika! Seksen beş milyonun hepsi girecek mi sandınız? T.C. kimliğine sahip olsalar bile dışardaki bu adamları sevenler, kitaplarını okuyanlar ve onların yolundan gidenler de aynen onlar gibi sapkındır ve cennete giremeyecekler!”

“Peki, kimler girecek cennete?”

“Sadece bizim mezhebimize mensup olanlar girecekler. Bizim mezhebe mensup olanlar ise sadece bizim cemaattekilerdir.”

“Peki, bir şey sorayım, öğrendiğimiz kadarıyla sizin cemaat son olarak üçe dörde bölünmüştü?” dedim,

“O bölünüp gidenler de sapkındır onlar da giremeyecekler… ” dedi.

“Allah Allah, desene işler kötü, bu gidişle bizler hiç giremeyeceğiz?”

Gelelim sınırlarımızın dışındakilerin düşüncelerine. Onlardan bir kısmına göre Türkiye zaten laik ve putperest bir ülke.

Bir kısmına göre de özellikle kendilerini dinin merkezinde görerek yukarıda adını saydığımız alimleri sapkın sayanların tamamı türbeperest müşriklerdir.

Eee, geriye kim kaldı? Korkarım bunlara bakılırsa cennet boş kalacak gibi.

Allah’a şükürler olsun ki bunların hiç birisi de cennetin kapısında görevli olmayacaklar. İnanın içeriye kimseyi almazlardı.

Biliyor musunuz, bunların sapkın saydıklarının en büyük özellikleri; başta Amerika ve Batı olmak üzere zalimlere baş kaldırmış ve bunun için bedel ödemiş olmalarıdır.

Bu yazı toplam 290 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar