Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

F-16, F-35, Patroit vs..

Eğer GlobalReset projesi planlandığı gibi 2025 sonrası geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde farklı bir evreye ulaşacaksa ondan sonra bugün sahip olduğunuz hiçbir elektronik cihaz çalışmayacak ve yeni bir başlangıç yapacağız. Tabi o zamana kadar dünyada yaşayan insanların onda 8’i artık yaşamayacak. Bizlere boşuna “Z kuşağı” demiyorlar. Onlar “Biyolojik İnsan”ın son örnekleri. Zaten şimdiden kimliklerimizin rengi değişti, artık kimliklerimizde akışkan ve değişken “toplumsal cinsiyet kimliği” olan GENDER yazıyor. Onlar artık “insan” bile değil, bu din, ahlak ve gelenekten bağımsız TRANSHUMAN bireyler Siborg olarak tanımlanıyor.

Evet evet, sözünü ettiğim zamana şunun şurasında 2 yıldan daha az bir zaman kaldı.

Aslında 2 yıl da kalmadı. Eğer 2024 Haziran’ında kurulması gereken Yapay Zeka ile yönetilecek olan GLOBAL RESET ASAMBLESİ gerçekleşecek olursa, bundan sonrası için işimiz daha da zor olacak.

Francis Fukuyama “Tarihin Sonu ve Son İnsan” kitabını 1992 yılında yayınladı.

Yeni kuşak Kuantum bilgisayarlar ve yapay zeka nano Chip’lerle çalışacak ve onlar global anlamda tek bir bilgisayarla bütünleşik olarak nesnelerarası iletişimin oryantasyon merkezi, santrali görevini yapacak aynı zamanda. O bilgisayarlar da “Nano tüb”le çalışan “Yapay bilinç”e bağlanacak. Nesneler arası İletişim NeuroLink adı verilen, insan ve hayvanların kafa derisi altına takılacak bu sistemle, herkes bu Siber sistemin bir biyolojik parçası haline gelecek. Sistem, hava, su, toprak üzerinden global anlamda sürekli etkileşim içinde olacak. Buna deniz altı ve uzak da dahil.

Son 5 yılda mevcutların güncellenmesi ve ARGEsi tamamlanmış birtakım teknolojiler dışında yeni bir teknoloji ile tanışmadık. Ve zaten özellikle savunma sanayiinde, yeni üretim yerine, eldeki mevcut konvansiyonel sistemlerin, çıkartılacak sun-i savaşlarla tüketilmesi, imha edilmesi gerekiyor.

Kaldı ki biz bu güne kadar o kadar silah aldık, ürettik de ne oldu?. İthal ettiğiniz, ya da onlara bağımlı olarak ürettiniz Micro Chip’le çalışan teknolojileriniz artık Hackerlere gerek kalmadan NanoChip’le üretilen Kuantum bilgisayarların erişimine açık. Artık Hacker olacak BioHackerler’den söz ediyoruz. RF ya da Laser sistemlerin ötesine geçildi artık. Işık yoluyla insan biokimyasını etkileyecek, hatta insan DNAsında mutasyona, müdahalelere imkan sağlayacak buluşlar yapıldı. Gen Mühendisliği çok farklı bir noktaya ulaştı. Artık Klonoidler hayatımızda, düşünsenize yarı insan-yarı hayvan Kimerik canlılar üretmek mümkün. Portakal ağacında karanfil kokulu sarımsak üretmek de mümkün.

Starlink’lerle uzay işgal edildi. 5G ile bütün şehirler. Akıllı şehirler, akıllı evler, akıllı otomobiller, akıllı telefonlardan söz ediyoruz. İstedikleri evi havaya uçabilirler, İstedikleri trafoları patlatabilir. İstedikleri yerde yangın çıkartabilirler. Araçlarınız kontrol çıkabilir ya da havaya uçurulabilir. Telefonlarınız üzerinden. Size yönelik siber saldırılar gerçekleştirilebilir. Sizin telefonunuz üzerinden sokak köpekleri, size saldırılabilir. Arılar da öyle, sivrisinekler de.

2000’ler sonrası İthal ettiğiniz uçakları, gösterilerde kullanabilirsiniz, bir de izin verilen ülkelere karşı. Bir de terör falan.. Eğer PKK, PYD olmasaydı, sahi o uçaklar ne işe yarardı. 1978’den beri 46 yıldır aynı şey.. Hala F16, F35 ve bunların modernizasyonundan söz ediyoruz. İHA’lar, SİHA’lar.. Geçmiş olsun. Patroit ya da S400, bunların bir anlamı kalmadı artık. Laser ve RF silahları, Avatar ve Humanoid askerlerle Siber savaşlar çok farklı olacak. HAARB cihazları ile iklim savaşları, depremlerin tetiklenmesi mümkün olacak. Gıda, sağlık, da bir savaş alanı artık. Biyolojik savaş, kimyasal savaş, sıcak savaş, soğuk savaş, savaşın her türlüsü var artık. Ve her gün saldırıya uğruyoruz.

Gelecekte ne bu askerlere ve ne de bugünkü mevcut konvansiyonel silahlara, patlayıcı ve araç-gereçlere ihtiyaç var. Her şey TEK TIK ile gerçekleştirilebilecek. Herkese Chip takacaklarsa, istedikleri sayıda insanı yapay zeka ile bir anda öldürebilecekler. İsterlerse savaştırarak, ya da salgın hastalıkla da yapabilirler bunu.

Mevcut F16’ların modernizasyonunun da pratikte bir anlamı yok artık. F35’lerinde. Son savaş bu silahların, füzelerin, sistemlerin imhası için yapılacak.

Dijitalizm bir intihar senaryosunun aracıdır bugün. İklim yalanı da öyle. Tabi Karbon ayak izi, Performans Pass da. Bu senaryoya destek veren siyasetçi, bürokrat, bilim adamı, iş adamı, gazeteci, STK hepsi bu cinayetin suç ortağıdır.

O elektrikli akıllı otomobillerin çok mu çevreci mi olduğunu düşünüyorsunuz. O elektrik ve pillerin çevre maliyetini biliyor musunuz? Ya da arabanızın hacklenebileceğini, sizi dinleyip, kontrolden çıkabileceğini, hatta sizi biorezonans ile ya da doğrudan yoldan çıkarak sizin hayatınıza kastedebileceğini düşünmedinizse düşünün artık.

Tek dünya tek devlet, tek aile, tek paradan söz edenler, tek bir ordu olacağını, ulus devletlerle birlikte ulusal orduların da tasfiye edileceği hiç mi aklınıza gelmedi. Milli olsun olmasın eğitime de gerek yok, Savunmaya da, Milli olsun olmasın istihbarat da zaten otomatik olarak yapay zekanın kontrolünde olacak. Uluslararası sözleşmeler yasa yerine geçecekse yasamaya da gerek yok. Bilgi sistemin kontrolündeyse, yargıyı da onlar ele alacak demektir. Sahi bu kadar seçime, siyasiye, bürokrata ne gerek var!

İktidar ya da Muhalefette bunları düşünen, konuşan hiç kimse yok mu?

Neyse çıraklık yasası, emekli maaşı, asgari ücret tartışmaları, kur ve faiz hesapları, borsa endeksi ve seçim sonuçları üzerine tahminlerde bulunmaya devam.

Yakın bir zamanda hep birlikte ne olacağını görebiliriz. Tabi, elbette onların bğir hesabı varsa Allah’ın da bir hükmü var. Gazze’nin çözümü, bunlara karşı bu gün en temel çözüm. Akıl ve vicdanımızla ayağa kalkacak olursak, Allah’ın yardımı ile bunları yenilgiye uğratabiliriz. Tüm dünyanın namuslu insanları namussuzlara karşı birleşin. Duamız şöyle olsun: İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım?. Ya Rab bize Hakkı Hak, batılı batıl göster, Hak’ta toplanmamızı nasib et. Bizi nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanların değil. Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl. Selam ve dua ile.

Bu yazı toplam 190 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar