Ekranda 'Tırsak' Tartışması-VİDEO

Ekranda 'Tırsak' Tartışması-VİDEO

Şamil Tayyar, Kekeç ve Turgay Güler'e Haberal konusunda yapılan '3 tırsak' benzetmesi, 3'lüyü fena kızdırdı.

Ülke TV'de 'En Sıra Dışı' programını birlikte sunan Star Gazetesi yazarları Ahmet Kekeç, Şamil Tayyar ve programın yapımcısı Turgay Güler, Haberal ile ilgili ellerinde olan bilgileri açıklamadıkları ve konuk ettikleri Hürriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök karşısında performans gösteremedikleri gerekçesiyle kendilerine yapılan '3 tırsaklar' benzetmesine sert tepki gösterdi.

Kendilerine yöneltilen söz konusu benzetmenin 'koca bir yalan ve iftira' olduğunu belirterek konuyu açan Turgay Güler'e önce Şamil Tayyar, 'Canlı yayında bu konuyu neden açıyorsun' diyerek tepki gösterdi. Ahmet Kekeç'in araya girmesiyle kısa süreli gerginlik sona ererken, bu kez oklar dinleyicilere yöneldi.

"BİZE AKIL VERMEYİN"

Süleyman Demirel ve Haberal ilişkisinin anlatıldığı önceki programda, bu ilişkiyi ayrıntıları bilmelerine rağmen yüzeysel geçmekle suçlanan ve 3 tırsak nitelemesi yapılan Şamil Tayyar, Ergenekon'un 1 numarası tartışıldığında da kendisine 'Madem biliyorsun neden açıklamıyorsun?' şeklinde eleştiriler yöneltiltildiğini belirterek, okuyucuların kendilerine mail atarken dahi isim yazmaktan korktuklarına dikkat çekti. Tayyar, "Kendiniz bir maile dahi isim yazmaktan korkarken, bize şöyle yap, böyle yap diye akıl vermeyin" diyerek, tepkisini dile getirdi.

Ahmet Kekeç ise 'Elinde silah olan insandan korkarsın' diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti;

"Biz 3 tırsaklara 28 Şubat sürecinde 100'ün üzerinde dava açıldı. Balyoz ve Ergenekon sürecinde 20 dava açıldı. 3 tırsaklar ülkenin normalleşmesi için korkusuzca görevlerini yerlerine getiriyorlar."

İŞTE 'CANLI YAYINDA YAŞANAN '3 TIRSAK' TARTIŞMASI...


 

 

ROTAHABER