Ekmek kapma savaşı VİDEO

Ekmek kapma savaşı VİDEO

Beşiktaş Dolmabahçe sahilindeki bir çay bahçesinde martı ve kedinin vatandaşların verdiği ekmeği kapma savaşı görenleri şaşkına çevirdi.

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, martı ile kedinin ekmek kapma savaşı görenleri şaşkına çeviriyor. Beşiktaş Dolmabahçe sahilinde kahvaltı yapan vatandaşlar, kedi ile denizden gelen martıyı beslemek istiyor. Vatandaşın kedi ile martının önüne ekmek parçası atmasıyla yemek kapma savaşı başlıyor. Yaklaşık 5 dakika boyunca kendisine atılan yemekleri kapmaya çalışan kedi ile martı renkli görüntüler oluşturuyor.
Görüntülerde, vatandaş ilk olarak martı ile kedinin önüne ekmek atıyor. Fakat kedi önlerine atılan ekmeği martıdan önce kapıyor. Ekmeğin kendisinden önce kapılmasına sinirlenen martı ise hızlıca yanından uzaklaşan kedinin arkasından bakıyor. Vatandaş bir kez daha martının önüne ekmeği atıyor. Martı ise zaman kaybetmeden ekmeği yutuyor. Fakat hemen ardından vatandaş tarafından atılan ekmeği diğer kediler kapıyor. Bunun üzerine tekrar sinirlenen martı, kediden ekmeği almak isterken kedinin kulağını gagalıyor. Martının denize doğru uzaklaşması üzerine kedi, ekmeği almadan kenara çekiliyor. Denize girmeyip tekrar yemeklerin atıldığı yere gelen martı ise bu kez önüne atılan domates parçasını ağzına alıyor fakat yemiyor. Martının yemeği yememesi üzerine vatandaş martının ağzına çatalla yemek veriyor. Martıdan korka korka yemek yemeye çalışan kediler, martının da uzaklaşmasıyla gidiyorlar.