Ebu Merzuk Hizbullah'a Savaş Çağrısı Yaptı mı ?-VİDEO

Ebu Merzuk Hizbullah'a Savaş Çağrısı Yaptı mı ?-VİDEO

Dün Akşam ÜlkeTV ekranlarında yayınlanan "Bıçak Sırtı" Programında Gazze konuşuldu...

Ersoy Dede'nin sunduğu programa TRT Gazze muhabiri Mehmet Akif Ersoy ile Taha Ouda konuk olarak katıldı.

Gazze'de yaşananları birebir yerinde takip ederek Türkiye kamoyuna bilgi veren Mehmet Akif Ersoy programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Taha Ouda'nın tanıdık gelen Hizbullah İsrail savaşını tiyatro olarak nitelendirmesi üzerine araya giren Ersoy Dede'nin Hizbullah'ın İsrail'e diz çöktürmesini tiyatro olarak mı görüyorsunuz sorusuna evet ben öyle düşünüyorum dedi.

Daha sonra araya giren Mehmet Akif Ersoy, mesela Suriye olmasa öyle düşünüyor muydun diye sorarak Suriye'den sonra bu algının biraz olduğunu söyledi.

Devamında Şu anda Hizbullah'a karşı ciddi tepki var diyen Mehmet Akif Ersoy, "Filistin ve Gazze sokaklarında Nasrallah'ı seven çok adam görürsünüz" dedi.

Bir enterasan bir bilgi daha verim diye araya giren Mehmet Akif Ersoy "İran dışında da Gazze'ye silah ve silah teknolijisi veren hiç kimse yok" dedi.

Mehmet Akif Ersoy "Evet Suriye'de bir sıkıntı var, Suriye herkesi ümmet olarak dehşete düşürdü, ama böyle de enterasan bir durum var." dedi.

Daha sonra medya da yayınlanan "Ebu Merzuk'un Hizbullah'a cephe aç çağrısı" Mehmet Akif Ersoy tarafından yalanlandı.

Kendisinin bizzat Sami ebu Zuhri ile görüştüğünü söyleyen Mehmet Akif Ersoy kesinlikle böyle bir çağrı yoktu dedi.

Mehmet Akif Ersoy "Hamas'ın İran ve Hizbullah'la  ilişkilerini bozmak istemediğini aktararak çünkü silah yardımı olarak başka bir kapısı yok" dedi.

Programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz...

Tevhidhaber.com