Dünyaya Sünnetli Gelen Çocuk

Dünyaya Sünnetli Gelen Çocuk

Batman'da geçtiğimiz günlerde oğulları dünyaya gelen Yazgil ailesi, çocuklarının sünnetli doğmasıyla iki mutluluğu birden yaşadı

Gültepe Mahallesi Mereto Apartman'da kapıcılık yapan Mehmet Emin Yazgil (38) iki sevinç birden yaşadı. Geçen Cuma akşamı saat 18.00'de eşi özel bir hastanede doğum yapan Mehmet Emin Yazgil, çocuğunun sünnetli doğmasıyla iki mutluluğu birden yaşadı.

Eşi Nezahat Yazgil'in doğumdan önce meyve, yeşillik, şeffaf su v.s. sürekli güzel rüyalar gördüğünü söyleyen Mehmet Emin Yazgil, "Doğumdan üç ay önce eşim rüyasında gökyüzünde Hazreti Meryem'i gördü. Hazreti Meryem'i görünce tekbir getirerek insanları Hazreti Meryem'e bakmaları için çağırdı. İnsanlar Hazreti Meryem'i görmeden ortadan kayboldu. Gökyüzünde tekrar hazreti Meryem'i görüp tekbir getirerek tekrar insanları çağırdı ve yine kayboldu. Bu durum üç sefer tekrarlandı. Bu rüyadan sonra kız doğarsa ismini Meryem koyacağımızı kararlaştırdık. Erkek ve sünnetli doğunca ismini Muhammed koyduk" diye konuştu.

dnyayasnnetligeldi1

Oğlu doğduğunda hastane personelinin kendisine müjde getirerek doğan çocuğunun sünnetli doğduğunu söyleyen Yazgil, "Oğlum sünnetli doğunca iki sevinç birden yaşadım. Sevinçten gözyaşlarıma hâkim olamadım. Hastane personeli daha önce sünnetli doğan çocuk gördüğünü ama benim çocuğum gibi tam ve belirgin sünnetli olmadığını söyledi" dedi.

 

 

 

 

ilkha