Doktor Hastayı Dövdü

Doktor Hastayı Dövdü

Gece yarısı hastaneye gelen bir adam acil serviste uyuyan nöbetçi doktoru uyandırdığı için dayak yedi.

Özel bir hastanenin acil servisine gelen bir vatandaş, uykudan uyandırıldığına sinirlenen doktor tarafından dövüldü.

Darp raporu alan hasta yakını şikayetçi oldu. "Paramızla dayak yedik" diyen Ekrem Polat "Doktor alkol ya da uyuşturucu mu kullandı? Bilmiyorum. 30 yıl eğitim almış biri bizi nasıl darp eder?" dedi. Hastane yetkilileri ise açıklama yapmaktan kaçındı.

Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde ikamet eden Birgül Takak (35), bir anda rahatsızlanması üzerine eşi Cengiz ve komşusu Erdem Polat tarafından Sefaköy'deki bir özel hastaneye götürüldü. İddiaya göre, Takak tedavi altına alındığı sırada, Doktor Mustafa B. Ö. uykudan uyandırıldığı için hemşirelerle tartıştı. Bu sırada doktorun tepkisinin sebebini soran Polat ile Doktor Ö. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte Polat'ın doktor tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Komşusu Birgül Takak'ı rahatsızlanması üzerine hastaneye götürdüklerini ifade eden Polat olayı şöyle anlattı: Nöbetçi doktor tarafından muayene edilen komşuma teşhis konulamadı ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mustafa Bülent Ö. çağrıldı.

Doktor uykulu bir şekilde alkollü müydü? Onu da bilmiyoruz. Doktor oradakilere, 'Beni niye kaldırıyorsunuz? Ultrasona gönderin. Böbreklerinde taş var. Kum döküyor. Buzkopan ilacını yapın. 50 TL'sini alın. Gönderin. Hastane de bunu yapıyor zaten" dedi. Ben de doktora 'Neden böyle dediniz?' diye sordum. Doktor başladı ana avrat sövmeye. Boğazıma yapıştı. Beni darp etti. Hakaret etti. 30 yıl eğitim alıyor bu doktorlar. Bizim sağlık hakkımız engelleniyor. Komşum muayene edilmediği gibi paramızla dayak yedik. Doktor alkollü mü ya da uyuşturucu mu kullandı? Bundan da emin değiliz" ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Olaydan hemen sonra Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek darp raporu alan Polat, boyun bölgesinde darp izinin bulunduğunu, sağ ve sol gözünün altında morluklar oluştuğunu, Cengiz Takak'ın ise alın bölgesinde şişlik meydana geldiğini söyledi. Olayın hastane koridorlarındaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiğini ifade eden Polat, "Kamera kayıtlarını polise vermediler. Doktor karakola geldi. Hemen ayrıldı. Biz sahipsiziz. Bizim 8. katta dayımız yok diye mi mağdur olacağız" şeklinde konuştu.

Hastane yetkilileri olayla ilgili açıklama yapmadı.Polat ve Doktor Ö.'nün birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.