Cenaze Sonrası Çatışmalar VİDEO

Cenaze Sonrası Çatışmalar VİDEO

İsrail askerlerinin evini basması sonucu şehid olan Filistinli 78 yaşındaki Fatıma Teyze'ye Son Görev...

Tevhidhaber / Özel Haber

 

Bu sabah işgalci İsrail askerlerinin evine baskın yapması sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kassam tugaylarından şehid Muhammed Aziz Ruşdi'nin Annesi, Fatıma İsmail İsa Ruşdi için düzenlenen cenaze töreninde Filistinliler direnişe geçti. 

Cenaze sonrasında İşgal güçleri ile çatışmalar yaşanırken, Batı Yaka halkı intifada ateşini yakmak üzere olduğunu, artık işgal güçlerinin saldırıları karşısında yeni bir safhaya geçileceğini, barbarca saldırılara sessiz kalınmayacağını gösterdi.

İsrail kaybolan 3 İsrail askerini bahane ederek Batı Yaka'da 1800'den fazla eve baskın düzenleyerek 600'a yakın Filistinli'yi gözaltına aldı.

13 Gündür devam eden kuşatmalara rağmen kaçırılan askerlerinden herhangi bir iz bulamayan İsrail, Gazze'ye de hemen hergün bombalarla saldırırken hem direniş güçleri, hemde Batı Yaka halkı bu saldırılara dur diyecek eylemler için düğmeye bastı.

Direniş güçlerinden ardı ardına İsrail'i uyaran açıklamalarının yanı sıra Batı Yaka halkı'da İsrail baskınlarına direniş göstererek çatışmalara başladı.

Bugün 78 yaşındaki Filistinli teyzenin şehadetinden sonra çıkan çatışmalar bunun göstergesi oldu.

İşte Şehid Filistinli Teyzeye son görev;


Tevhidhaber-Şehid Filistinli Teyze'ye Son Görev paylaşan: f100001789435983