Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Çek bir tuğla! Yıkılsın, yıkılası düzen

Derin Gerçekler

PKK, HDP, PYD, APO...
FETÖ ya da BÇG, ADD, ÇYDD, OKTAR, KALKANCI bunları nasıl bilirsiniz.?
Bunlara daha onlarcasını, yüzlercesini ekleyebilirsiniz.
Son zamanlarda bunlara HABAT’ı, AGARTHA’yı, GLOBAL RESET’i de ekledik.
Daha önce YERELLEŞME diye LOKALİZM, EVRENSELLEŞME DİYE YERELDEN EVRENSELE sloganı ile GLOKALİZM dedik.
Bir yandan da hala “YERLİ ve MİLLİ” takılıyoruz. Yeri geldiğinde “uluslararası sistemle birlikte hareket ediyoruz”. Yani GLOBALİST oluyoruz.

Sahi biz neyiz? Bu kadar hızlı dönerken hiç mi yorulmuyorsunuz. Besleyip büyüttüğünüz FETÖ sizin neyiniz olur? AK Parti, onlar ne istedi de vermediler ki. Baykal’ı gönderip, Kılıçdaroğlunu getirenler kimlerdi?

Bunların hepsi içimizde, Sağının da solunun da Tarikatlerinde Meyhanelerinde içinde bunlar var. Onların Şeytani bir zekası var da, biz nasıl bu kadar SAF demeyeceğim, CAHİL ve KORKAK olabiliyoruz?
Bizim (“Bizim” derken, her kesimden , düzenden şikayet eden, ama bir araya gelemeyen, çözüm üretemeyen herkesi kastediyorum) Namuslu insanlar namussuzlar kadar cesur olmadan, daha akıllı olmadan biz bu mücadeleyi kazanamayız. Onlar bu ülkenin çocuklarının kanları, gözyaşları, çalınan alınterleri üzerinden kendilerine ikitidar ve servet üretmeye devam ederler.

Bunların kadrosunda Şeyh de var, Fahişe de. Bazan Atatürk Maskesi kullanırlar, bazan sarık sarar, sakal bırakır, bazan başını örter, bazan dansöz oynatır. Şeytan bu, o icabında kutsalları da kullanır. Ağuyu altın tas içinde bala karıştırıp sunar.

Bunlar sadece siyasette yoklar, bürokraside, iş dünyasında, STK’ların içinde, Cemaat yapılarında, yargıda, orduda, akademide, mediada, iş dünyasında, sanat dünyasında, diplomasi de, Şeytanın olduğu her yerdeler.

Bunlar Sünni de olur, Alevi de. Sağcı da olur, Solcu’da, Kemalist de olur, Şeriatçı da. Cübbe de giyer, asker elbisesi de. BÇG’nin arkasında da onlar vardı, FETÖ’nün arkasında da. Milli Görüş gibi en Antisiyonist bir siyasi hareketin içine Siyonist bir Mason olan Oktar'ı yerleştiren akıl onların aklıdır. İstanbul Sözleşmesi gibi, Lanzarote gibi bir ahlaksızlığı yasalaştırmak için AK Parti ile CHP’yi, MHP ile HDP yi bir araya getiren akıl böyle bir akıldır.

PKK bu anlamda “yerli ve milli” bir projedir. Bu bir oyundu! Kontrollü bunalım stratejisi adı verilen bir oyun. ''Tavşana kaç tazıya tut'' diyeceklerdi. Komkar ve Rızgari, SSCB’nin eliyle kurduruldu. Filistin direnişi nasıl ve niçin Sosyalist bir hareket olarak dizayn edildi ise, dindar bir toplumun özgürlük savaşının bayrağı Sovyetlerin eliyle Kürt solcularına verildi. Bu tezgahta ABD, İngiltere ve İsrail vardı. Alman, Fransız, İtalya, Yunanistan da işin içindeydi. SSCB’ye ise Bulgaristan ve Suriye yardım ediyordu.

İmpex olayı, silah-Eroin takasının yapıldığı yerdi. Uğur Mumcu’nun hayatına malolan “Kısmetim 1” olayı işin uyuşturucu ayağı ile ilgili idi. Afganistan”dan gelen uyuşturucular, İran üzerinden Türkiye’ye geliyor, buradan dağıtılıyordu. Bu koridor aynı zamanda Fuhuş, eğlence, uyuşturucu koridoru idi. Yerli ve Milli “Epstein lobisi”nin kökleri çok eskilere dayanır.

Eşref Bitlis’i, Muhsin Yazıcıoğlu’nu kim niçin ortadan kaldırdı sanıyorsunuz?.
Operasyonları, siyasi dalaşmaları gözünüze çok yaklaştırırsanız, arkasında ki büyük ormanı göremezsiniz.

Siyasetin ve medianın yalanları, bu cinayet örgütünü küçültmüyor, onun güçlenmesine sebep oluyor. Bu akılla, 45 yıldır bu milletin Türkü ile Kürdü ile anası ağlatılıyor. Çözüm Cumartesi anneleri ya da Diyarbakır anneleri projesinde değil. Gerçeklerle yüzleşmemiz gerek. Türkü de Kürdü de buna mecbur.

PKK’yı Kandil'den dağda silah bıraktırıp, düz ovada siyaset için kim indirdi ve PYD nasıl doğdu? PKK-KCK, PYD-YPG neyin nesi. Suriye Demokratik Güçleri (SDG) neyin nesi idi? Kürt, Arap, Süryani, Ermeni ve Türkmenlerden oluşan IŞİD'e karşı mücadele için oluşturulmuş ortak bir operasyon gücü diye kuruldu da, İŞİD’i kim, neden, niçin, nasıl kurmuştu. O da ayrı bir konu.

Bugün bu yapı içinde, Irak'ın işgalinden sonra ABD’ye götürülüp Amerikan vatandaşı yapılıp, askere alınan Farisi, Türkmen, Arap, Kürt, Süryani, Arami, Asuri, Dürzi, Nuseyri, Ezdi, Ermeni unsurlar da var ve tabi uzun yıllardır İsrail'le birlikte çalışan, Türk, Kürd, Ermeni, Arap, Fars Yahudiler de var...

Son dönemlerde Katolik ve Protestan misyonerler de katılmaya başladı. Çok sayıda paralı asker de burada ve tabi değişik ülkelerin istihbarat elemanları da. Bu örgüt DeFacto / Oldu-bitti şeklinde örgütlenen özerklik ilan eden Kuzey ve Doğu Suriye yönetimi askeri kanadını temsil ediyor. Bu yapı ABD tarafından fonlanıyor, EĞİT-DONAT Programı çerçevesinde silahlandırılıyor. ABD bölgedeki asker sayısını azaltırken, mevcut silahların ve araç-gereçlerin önemli bir kısmını da bunlara bıraktı. Suriye ve Irak'ta sadece ABD yok. Türkiye, İran dışında, İsrail de var, İngiltere de, Fransa da, Vatikan da var. Bu bölgede olanların hepsinin bu PKK denen yapı ile bağı, teması var. PKK gerçeği “herkesin bildiği bir sır” olarak saklanıyor ve kullanılıyor.

Bakın bunun arkasında derin devlet var.
Bunun arkasında Mafia var.
Bunun arkasında uluslararası sistem var. Bunun arkasında ne kadar Şeytani unsurlar varsa hepsi var. Her iki tarafta da adamları var ve süreci perde gerisinden yönetiyorlar. Bu şekilde İran, Irak, Suriye, Afganistan ve Türkiye’yi dizayn etmeye çalışıyorlar. Bu anlamda PKK çok kullanılışlı ve başarılı bir “proje”. Sadece uluslararası sistem değil, bölge ülkeleri de, örgütte büyük ve önemli kazanımlar elde ediyor.!?

Global çete bir yandan ulus devletleri ortadan kaldırmaya çalışırken, öte yandan birilerini yeni ulus devletler inşa etmek için kullanıyor. Bir yandan TransHumanizm / Human 2 projesi ile biyolojik insan tipini sonlandırmaya çalışırken öte yandan ulusal kimlik, etnik kimlik merkezli mücadeleler örgütleyebiliyor.

Düşünsenize hem solcu geçineceksiniz, hem de Kapitalizmin eğitip-donattığı tetikçi bir örgüt kuracaksınız. Emperyalizmin taşeronluğunu yaparak nerede meşru, insan haklarına saygılı bir hukuk devleti kurulmuş! Kem alat ile Kemalat olur mu? Uyuşturucu parası ile, Mafya ile kolkola devlet kurulur mu? 23 tane Arap devleti kurdurdular. Bunların çoğu batılılar tarafından işbirlikçi Arap aşiretlerine armağan edilen devletçikler. Avrupa birleşiyor, ABD 51 devletten oluşuyor, biz bölünüp parçalanıyoruz. Onlar eski sömürgelerini bir araya getirip “Milletler topluluğu oluşturuyorlar. Din ve kilise birlikleri kuruyorlar, bizim gerçek anlamda bir dini ya da siyasi, birliğe ihtiyacımız var.

Bu topraklarda Kürdün, Arab’ın Çerkez’in Boşnak’ın, Arnavud’un, Gürcü’nün kanı birbirine karıştı. Anne-baba, çocukları birbirinden nasıl ayıracaksınız. Hala teyze, amca dayı nasıl ayrılacak. Yok böyle bir şey. Kürdün sağcısı-solcusu var, Alevi’si-Sünni’si var, Gurmanço, Sorani, Zaza’sı var. Irkçılığın Türk’e de, Kürd’e de, Araba da faydası yok. Bu kirli, kanlı, şeytani oyun ne zamana sona erecek. Evet “Fikri kavmiyyeti tel’in ediyor peygamber.” Evet, “Tefrika girmeden bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu kan sindiremez.”

6 Mart 1913 Mehmet Akif, o “hisli yürek” şunları yazıyor:
"Artık ey milleti merhume, sabah oldu uyan! / Sana az geldi ezanlar diye ötsün mü bu çan?
Ne Araplık ne de Türklük kalacak, aç gözünü! / Dinle Peygamberi zîşânın ilahi sözünü.
Türk Arapsız yaşayamaz, kim ki yaşar der delidir. / Arap'ın Türk ise hem sağ gözü hem de sağ elidir.
Veriniz baş başa, zira sonu hüsranı mübîn, / Ne hilafet kalıyor ortada, billahi ne din!
Medeniyet size çoktan beridir diş biliyor, / Evvela parçalamak, sonra da yutmak diliyor”.

Öfkeni yut, merhameti kuşan.

Mehmet Ağar' Güldal Mumcuya 1993’de demiş ki: "Bir tuğla çekersem, duvar yıkılır."
Çekin bir tuğla duvar yıkılsın. Zulüm duvarı yıkılsın ki “insanlık” kurtulsun.
Bu kirli, kanlı oyun bitsin.

Selam ve dua ile..

Bu yazı toplam 199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar