Canlı yayında bomba iddia!..

Canlı yayında bomba iddia!..

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Abdurrahman Şimşek canlı yayında paralel yapının İstanbul İmamının Ahmet Kara olduğunu iddia etti ve resmiyle birlikte açıkladı.

A Haber'de yayınlan moderatörlüğünü Sevilay Yükselir'in yaptığı %100 Siyaset programında paralel yapıyla ilgili bomba gelişme yaşandı.  Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Abdurrahman Şimşek programda paralen yapının İstanbul İmamını olduğu iddia ettiği kişiyi açıkladı. Abdurrahman Şimşek Ahmet Kara'nın paralel yapının İstanbul imamı olduğunu iddia etti. 

 

AHMET KARA CEMMATİN İSTANBUL İMAMI

 

Abdurrahman Şimşek paralel yapıyla ilgili şu iddiada bulundu;  Ahmet Kara Cemaat'e eski gönül vermiş kişilerdendir. Önce Erzurum Bölge imamlığı, sonra İstanbul imamlığı sonra da  Kenya  imamlığı yapmış. Daha sonra Fethullah Gülen'in talimatıyla Türkiye'ye geliyor ve  Samanyolu TV'nin Yönetim Kuruluna giriyor.  Fethullah Gülen'in adına bütün ilişkilerini yürüten kişidir.  Holding sahipleriyle, çok büyük sermaye sahipleriyle ilişkileri yürüten Ahmet Kara'dır. Halen de güçlü bir konumdadır. üstünde bir imam var. Onu da sabah gazetesinde açıklayacağız.

 

İŞADAMLARINDAN  TEHDİTLE BAĞIŞ

İşadamını dinliyorlar gelip siz gayet güzel iş yapıyorsunuz bize bir okul yapar mısınız.? Okulu yapıyor sonra bize bir üniversite kurar mısın?  Böyle isteklerini sıralıyorlar. Siz bunu kabul etmediğiniz takdirde  maliyeden, polisten bir şey gelebilir başınıza. Bunları ciddiye almayan işadamları zamanla bunları gördü. Ağır hapis cezalarıyla vergi cezalarıyla karşı karşıya kaldı.  Maliyenin kara listesine girmemek için himmet adı altında bağış yapıyorlar. Maliyenin çok önemli yerlerine hakimdirler. Aynı şekilde Emniyet'e de hakimler zamanında yapılaşmayı yapmışlar.

 

 

SAMANYOLU TV'NİN YAYIN YÖNETMENİ GİBİ

 

Ahmet Kara Fethullah Gülen yapılanmasının içinde çok önemli bir yere sahip.  İstanbul demek  22 ili içine alan bir bölgeyi kapsıyor.  Hangi bankada ne kadar finans kullanılacağı, ne yapılacağını Fethulah Gülen'e sorarak hareket ediyor. Samanyolu TV'nin yayın yönetmeni her gün Fethulah Gülen'i arıyor. Her programıyla, konuklarıyla ilgili Fethullah Gülen'e bilgi veriliyor. Fethullah Gülen o yayın grubunun yayın yönetmeni mi yoksa dini bir cemaatin ruhani liderimi?  Fethullah Gülen paraya, siyasete yön veren bir konumda.  Artık dini liderlik özelliğini yitirmiş.

 

İNSAN YÜZÜNE ÇIKAMAYACAKLAR

 

Fidel Okan'da paralel yapıyla ilgili olarak;  Çok çabuk deşifre edilecek bir örgüt yapısı var. Diğer örgütler gibi değil. Bu imamların gereğini devlet yapacaktır. Bu devletin başına bela bir yapılanma. Bütün kurumları ele geçirmişsiniz. Kurumların başındaki kişiler size bağlı talimatları cemaat yöneticilerini imamdan alıyorlar herhangi birisine bir şey yapmak isterseniz sizin için çok kolay. Çünkü devletin bütün imkanlarını siz cemaat için kullanıyorsunuz. Bundan sonraki süreçte mağdur olan herkes ortaya çıkacak. Operasyonlar başladığına herkes her şeyi görecek  Öyle şeyler yaşanacak ki insan yüzüne bakacak takatları kalmayacak. ' şeklinde konuştu.  

 

***