Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Bitir şu kirli savaşı Sayın Reis!

Günlerdir şu birbirlerine insafsızca saldıran, pervasızca birbirlerini biçip doğrayan İslami medyanın köşe yazarları artık Müslümanları ciddi anlamda rahatsız etmektedir. Sevgili Reis'ten öncelikle bu kirli kavgayı bitirmesini istiyoruz.

Partisinin başına geçmeye günler kala herkes bir şeylere kilitlenmiş,  bazı beklentilere girmiş durumda.

Ne yapacağına dair bir takım tahminler veya akıllarınca yönlendirmeler şimdiden başını aldı gidiyor. Siyasetin çokbilmişleri muhtemel bakanlar kurulu listelerini yavaş yavaş yayınlamaya başladılar bile. Sadece kabinedeki değişiklik değil tasfiye edilecek belediyeleri de bu bilgelerimizden öğreniyoruz.

Zaten istisnasız herkesin beklediği şey, Fetö'nün siyasi ayağına dokunma meselesidir ki bunun hem meclis ayağı hem de belediyelerdeki ayağı var.

Birinci derecede olmasa da bunlar elbette bizim de ilgi alanımız içindedir.

Fakat Reis'in partinin de başına geçmesiyle birlikte bizim kendisinden en acil beklentimiz, Allah için İslami medyadaki şu kavgayı bitirmesidir.

Çünkü bu kavga onun üzerinden yapılmakta, onun adına yapılmaktadır.

Yok pelikancılardı, yok reisçilerdi, yok özreisçilerdi, yok hocacılardı...

Birbirlerini tasfiye etmek, yazdıkları gazetelerden attırmak için insafsızca ve ölçüsüzce birbirlerine girmiş durumdaki bir takım yazarlar Müslümanları gerçekten üzmektedir.

Zaten bundan önce bir kısım hocaların ekranlardan ve köşelerinden birbirlerine saldırılarından çekeceğimiz kadar çekmiştik. Şu günlerde biraz ara verdiler galiba.

Aman Allah'ım ne günlerdi! İslam düşmanı ahlaksız tv kanallarından birbirlerine saldırılar, hakaretler, bu arada İslam düşmanlarının zevkten dört köşe olmaları...

Şimdi de köşe yazarlarının kirli savaşlarıyla şer cephesini sevindirdiğimiz, kendimize güldürdüğümüz yetmiyor mu Allah aşkına!

Birilerinin basit hırsları ve kaprisleri uğruna insanımızı kurban etme hakkı yoktur.

Kabineyi düzenlemeden, Fetö'nün siyasi ayağına müdahaleden önce Sayın Reis bu kirli kavgaya el atmalıdır, bu işi halletmeden önce kesinlikle 2019 seferine çıkmamalıdır.

Birbirlerine hücum edip duran yazarlar ve hoca efendiler iyi bilmelidir ki, böyle yapmakla her ne kadar kendinizi tatmin etseniz bile ümmetin bağrında onulmaz yaralar açmaktasınız. Bundan dolayı Müslümanlar sizi affetmeyecektir, lütfen kendinize gelin. Bir gün geriye dönüp baktığınızda iş işten geçmiş olacaktır. Her ne kadar saldırgan diliniz şimdilik birilerini tatmin edip havalarını alsa da bu çok uzun sürmeyecek, açtığınız yaralar tez zamanda ortaya çıkacaktır.

Müslümanlar bu şekilde yollarına devam edemezler,  ciddi seferlere çıkamazlar, gözleri hep arkada olur.

Bu konuda herkese görevler düştüğünü anlatmaya çalıştım fakat tekrar ediyorum, gözler hep Sayın Reis'in üzerindedir.

doğruhaber

Bu yazı toplam 1522 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar