Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Bırakın birileri Tek'leye dursunlar

Evet biliyoruz, şu günlerde birilerinin "tek tek tek" deyip durmaları bizleri üzüyor, canımızı sıkıyor fakat, ne yapalım elden gelen bir şey yok, bırakın teklesin dursunlar bakalım nereye kadar tekleyecekler.
 
"Tek Türkiye, tek cemaat, tek devlet, tek ulus, tek bayrak, tek millet, tek milli takım, tek milli piyango..."
 
Yüz yıla yakın bir zamandan beri, bilinçlerinin altına kazınmış olan "ilah devlet" tütsüsünden bir türlü kurtaramadılar kendilerini.
 
Kısa bir müddet önce "tek devlet, tek ulus, ya sev ya terket..." diyenlerin bu seçimlerde başlarına gelenlerden hiç ibret almamış olacaklar ki, birileri ısrarla "Tek Türkiye" demeye, fesat saçan ekranlarından diziler halinde bu zavallı millete dayatmaya devam ediyorlar.
 
Bir millet ancak bu kadar aşağılanabilir, bir millete ancak bu kadar hakaret edilebilir. Bir Kürdün makbul bir Kürt olabilmesi için (ve hatta Türkün de) rejimin askerine ve polisine itaatkâr olması biricik şarttır. Bu dizilerde rejimin askeri ve polisi, kendisine benzenilecek, örnek alınacak en mükemmel insan ve hatta en mükemmel müslüman olarak sunulmaktadır. Bu çizgide olmayan bütün Kürtler ihanet içindedir, haindir ve provokatördür. Hele İslam adına faaliyet gösterenler, ön planda olanlar...
 
Tek Cemaat...
 
Bir tek cemaat vardır, o da kendi cemaatleridir.
 
Onlara göre sesi kendilerinden birazcık fazla çıkan herkes ajandır, provokatördür.
 
Kendilerinden birazcık daha koyu ve belirgin renkte olan herkes haindir, kışkırtıcıdır, derin devlet yanlısıdır.
 
İslamın asil kıyafetinden taviz vermeyen her bayan, çarşafa bürünen her genç kız militandır onlara göre.
 
Müslümanca yaşayabilmek için hakkını arayan her bayan onlara göre Ergenekon yanlısıdır, teröristtir, yaptıkları her eylem terördür. Onun içindir ki, yıllarca devam eden başörtüsü eylemlerini desteklemek, yanında yer almak şöyle dursun, bir defacık osun medyalarında haber olarak verilmemiştir.
 
Öyle ya, onlara göre müslüman dediğin şöyle modern olmalıdır. Örtünmek basit bir teferruattır. İşin Beşinci boyutunun sır kapılarında görüldüğü üzere, cenneti dolduran bütün bayanlar modern ve başları açık, örtsüzlerdir. Aynı şekilde cennete giden bütün erkekler de modern giyimli, tıraşlı ve kıravatlıdır.
 
Şimdi siz örtüsüzlerin cennetlik olduğuna dair Beşinci Boyuttan, Büyük Buluşma'dan, Sır Kapısından daha kesin bir delil mi arıyorsunuz?
 
O halde örtünme adına yapılan her eylem terördür, kasıtlı provokedir.
 
Evet, Tek Türkiye, Tek Cemaat
 
Üstad Bediüzzaman ve Risalelerin patent hakkı kendilerine aittir, resmen tescillidir. Eğer kendilerinin dışında birilerinin kitaplığında Risalei Nur, evlerinde Bediüzzaman'ın posteri bulunursa, kesinlikle bu bir kamuflajdır, o kişiler aslında kendilerini gizlemek isteeyen teröristlerdir. Yoksa, onlar aslında ne Üstad'ı severler, ne de Risaleleri okurlar. Bir tek Nur cemaati vardır, o da kendileridir, geriye kalan hepsi sahtedir.
 
Hele şu uzun saçlılar, eli değnekliler! Nereden zuhur etti yahu bunlar? Mesela şimdi neredeler?
 
Evet, görüldüğü üzere her taraftan yoğun bir hücumla karşı karşıyayız. Tek Türkiye, Tek Cemaat, Tek Amerika, Tek Obama, Tek devlet, Tek bayrak, Tek ulus, Tek millet, Tek Milli Piyango... Fakat bu hücumlar aslında onlar açısından birer savunmadır, yerinde sayıp teklemedir, hatta arabayı geri geri kaçırmadır.
 
Çünkü, bütün bir dünyanın ve bu arada hücum edenlerin de şahit olduğu gibi, bölge insanı onların gösterdikleri istikametin tam aksine akmaktadır.
 
Öyleyse bırakın onlar tekleye dursunlar, hiç mi hiç üzülmeyelim.
 
Hem, bugünkü şu basit hücumlarla asla kıyaslanamayacak nice büyük hücumlara maruz kalınmadı mı geçmişte? Allah'ın izniyle onlar nasıl geçiştirilmişse, sabrı cemil ile bunları da geçiştireceğiz.
 
Bizler Muhammedî çizgideki yürüyüşümüzü sürdürelim, Muhammedî çizgiyi daha da belirginleştirelim, görünür kılalım, Muhammedî çizgiyi hayatın bütün alanlarına taşımanın uğraşını verelim.
 
Bakın yine Nisan ayındayız ve her bir yanı Muhammedî kokuya bürünüyor elhamdülillah!
 
Doğruhaber

Bu yazı toplam 11690 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar