Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Beterin de Beteri Var...

Derin Gerçekler

40 katır mı, 40 satır mı. Ölümlerden ölüm beğenin. Sonuçta beterin de beteri var. Korkarım bu gidişle gelecek günler geçen günleri aratacak. Çünkü akletmiyoruz, tevbe etmiyoruz, yeteri kadar akıllı, yeteri kadar dürüst, yeteri kadar cesur değiliz. Liderlere, kanaat önderlerini mi İlah ve Rab ediniyoruz? Tevbe estağfurullah. O zaman, onlar Allah’ın elinden alsınlar onları. Allah o zalimlerin ve onlara alkış dağıtanların, peşlerinden koşanların işlerini sarp dağlara sardıracak, üstlerine pislik yağdıracak. Yiyecek doymayacaklar. Zina edecekler çoğalmayacaklar. Hz. Musa as yoldan çıkan kavmini öyle uyarmıyor mu idi. Kur’an-ı Kerim'de en uzun surenin “Bakara suresi” olmasının hikmeti neydi aceba? Ve Fatiha’dan hemen sonra gelmesi. İncil’e, Tevrat’a bakıyorum, insanlar ahir zaman fitnesi konusunda ya da fitne zamanlarına ilişkin nasıl uyarılıyor diye. İslam alimlerinin öğütleri ile birlikte bugünü düşününce bir sürü dersler çıkarttım, notlar aldım:

Bırakın ibadeti, Amentü'yü bile unutmuş sanki birileri, ahlak yok olmuş sanki, merhamet, şefkat, saygı, sadakat, sevgi kaybolmuş. Lanet, yalan, adam öldürme, hırsızlık, Zina almış başına gidiyor. Halkın hakkını koruyanlar nerede? Gücü yeten yetene. Herkes birbirine zorbalık ediyor, kan üstüne kan döküyorlar. Adalete güven kalmamış, herkes kendi hakkını kendi kurallarına göre ikame etmeye çalışıyor. Hukuk tanıyan kalmamış sanki. Torpil, rüşvet, yalan, kibir, dört koldan saldırıyor. Dünya'da yaşayan herkes, kırdaki hayvanlar, gökteki kuşlar, denizdeki balıklar bu fitneden büyük yaralar alacaklar. Birbirimizle cedelleşmeyi bırakalım. Birbirimizle uğraşmayı bırakalım. Cahillik ettik hakikatten uzaklaşıp Şeriatı unuttuk. Adalet yoksa zulüm vardır. Zulm ile abad olunmaz. Çünkü Adalet mülkün temelidir. Bütün kazandıklarınız elinizden gidecek! Zamanın, paranın, malın bereketi olmayacak. Cemaatlar ve dini önderler, dini eğitim veren okullar çoğaldıkça daha çok günah işlemeye başladı çocuklarınız. Allah'ın dini yeri-göğü, ölümü ve hayatı açıklar, sizin yaşadığınız din karı-koca, gelin-kaynana kavgasını bile çözmüyor. İsrailoğulları’nın başına gelen bizim de başımıza gelecek, onurunuz utanca çevirilecek.

İnsanlar, kadını-erkeği, zengini-fakiri, amiri-memuru, genci yaşlısı ile halk günaha battı. Haramda yarışıyorlar, günahlarından utanmıyor, onunla övünüyorlar. Yöneticilerin ve zenginlerin başına gelenler onların peşinden giden ve onlara özenen halkın da başına gelecek, gittikleri yol yüzünden cezalandırılacaklar. Kim ne yaptı ise yaptıklarının karşılığını görecek misgale zerretin hayran yerah ve misgale zerretin şerran yerah ölçüsünde. Fuhuş ve sarhoşluk veren şeyler, kumar gibi heyecan veren, bağımlılık yapan, insanları aşk ve öfke sarmalı içinde aklını zail eden ihtirasla istenilen her şeyden uzak durmak gerek. Modern insanın ne kadar çok putu var. Ne kadar çok İlahı ve Rabb'i var. Mekke müşriklerinin bile bu kadar çok putu yoktu belki de. İşledikleri bu işlerin farkında da değiller gibi.
Bir de şimdi sanal kumar gibi, sanal fahişelik ve fuhşiyatı meşrulaştırmanın yollarını arıyorlar. Bunların Allah belalarını versin. Herşeyi meşrulaştırmak ve fetvalarla her günaha dini bir meşruiyet arayışı içinde olanlardan uzak durun ki, Şeytan sizi Allah’la aldatmasın! Evet evet, onlar yeni sanal putlar, putçuklar da ürettiler. Sizin çocuklarınızı “astral yolculuklar”a, “Lucid Dream”larla Şeytanın ve Hannas’ın ülkesine çağırıyorlar. “Yeryüzünde bir cennet adına inşa etmeye çalıştıkları“ (Öteki dünya) daki putların tapınağında, fuhuş yapanlar insanları kendi Şeytanlarına kurban ediyorlar.” Meteverse bunun okulu olarak sunuluyor gençlerinize. Anlayışsız halk, biyolojik insanın sonunu getirecek olan İnsan 2.0 ve Sanayi 4.0 sürecinde mahvolacak. “Ey insanlar işitin bunu! dikkatle dinleyin! Kulak verin, ey sarayda ya da gecekondularda yaşayanlar! Şehirde ya da ovada, dağda yaşayanlar bu yargı size de uygulanacak.” G20 de alınan kararların etkisi görülmeye başladı. Kripto para çöküşte, çünkü bu işi tek elden global çete üslenecek. Dünya savaşından önce yeni bir salgınla insanların evlerine hapsedilmesi gerekiyor. Bir sonraki adım için altyapı kurulmaya çalışılıyor..
Dikkat edelim, sığır çobanlarının gökdelenler diktikleri, topluma önder ve örnek olarak gösterilen Deccaliyet dönemine ilişkin Fitne zamanındayız. Biz, ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz. Bunlar sürpriz değil. Korkmaya gerek yok. Allah’ın ipine tutunanlar kurtuluşa ulaşacak. Yeter ki, cahillerden, zalimlerden olmayalım. Karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olduğu zamandır. Birileri bir takım tuzaklar kuruyor, planlar yapıyor olabilir. Unutmayalım ki, onları gören, duyan, bilen bir Allah var! Mekerallahu! Allah, onların tuzaklarını başlarına geçirir. Yeter ki biz içimizdeki beyinsizlerin yalanlarına kanmayalım. Yeter ki, Şeytan bizi nefsi arzular, heva ve heveslerimizin peşine düşürüp yoldan çıkartmasın. Dikkat edelim Şeytan bizi Allah’la da aldatmasın. Unutmayalım su-i misal misal olmaz. Kötü örnek emsal teşkil etmez. Bir şeyin kemali, zevaline işarettir. Korkarım gözü olup görmeyen, kulağı olup duymayan, kalbi olup hissetmeyen birileri yine de haltetmeye devam edecekler.

Panik yok. Hainler esbabı cefaların toplayıp geliyor. Biz ise, Hak-Hukuk, Halk uğruna hiçbir azimetten geri dönmeyeceğiz. Ölümü gösterip hastalığa razı etmeye çalışanların planlarına boyun eğmeyeceğiz. Aman ha! Sağlığınıza, yediğimize, içtiğimize dikkat edelim. Endüstriyel gıdalardan, bütün rafine gıdalardan mümkün olduğunca uzak duralım. WiFi ve diğer RF vericilerine, 5G’ye, Uyduların yaydığı sinyallere dikkat. A,B, C, D, E vitaminleri önemli. Bunları tabii yoldan almaya çalışalım.

Boşuna yediğinize içtiğinize dikkat edin demiyorum: “ABD Gıda ve İlaç Dairesi FDA, yapay tavuk eti satışına onay verdi. FDA yöneticisi Susan Mayne: “Dünya bir gıda devrimi yaşıyor ve FDA gıda tedarikindeki yeniliği desteklemeye kararlıdır." “Virüsleri vektör yapıp her türlü hastalık yapıcı geni herşeyin içine katabilirler. Bunun dışında bakteri aileleri arasında da toksik proteinlerin üretimini değiştirerek hiç görmediğimiz hastalık durumları oluşturma potansiyelleri var.”
Ha! Bizim Tarım Bakanımızda, “herkes istediği bitkiyi dikemeyecek'' diye açıklama yaptı. Sertifikalı tohum kullanacakmışsınız. Yani Uluslararası sistemin ‘'Norm’larına, onların talep, eğitim ve yönlendirmelerine göre” yiyip içeceksiniz. Çünkü artık başımızda “hüküm koyma” ve bizi “terbiye etme” iddiasında birileri var! Yeni dünya düzeninde bu işler böyle!? Ve biz de buna uyum sözü ve verip anlaşmaları yapıyoruz. Tanrı adayı (!?) Gates'e göre, "çok, çok yüksek tıbbi maliyetler" nedeniyle hasta ve rahatsız insanların yaşamlarına son vermek için yakın gelecekte ölüm jürileri gerekli olacak.
Bu kadar nüfus fazla!? Nüfusu daha fazla ve daha hızlı azaltmak için cezalarda kısırlaştırma, evliliğin önlenmesi, toplumsal cinsiyet politikalarının desteklenmesi, ötenazi’nin ve astral bedene geçişin teşvik edilmesi gibi çözümler de sunuyorlar. Bunlar da işe yaramayacaksa, üretmeyen yada kendilerine ihtiyaç duyulmayan “çöp insanlar”ı!? bir şekilde öldürmeye karalılar. Bunun için, aşı, ilaç, gıda iyi bir yöntem onlar için.
Sahi, G20 zirvesinde, Şarm el Şeyh’te, kapalı kapılar arkasında, BM şemsiyesi altında, AB, NATO şemsiyesi altında İlah'lık ve Rab'lik taslayan efendiler 8 milyar insan için yeni bir “kader” yazarak (!?) yeryüzünde bir cennet inşa etmek için sanki bu işin ihalesini 7 aile, 100 kadar kukla lider ve 10-15 küresel şirkete devrettiler. Artık onlara göre, siber dünya için Demokrasi, Cumhuriyet dönemi bitti! Tek devlet, tek ulus, tek para, tek yasa dönemi başlıyor. Bu kararları alanlara “Kime sordunuz da bu kararları aldınız?” diye soracak kimse de yok. Yasama, yürütme, yargı artık yapay zeka, yapay bilinçle karar verecek.!? Ne aldılar ya da neden korktular da bu işlere evet dediler. Bir elinize güneşi, ötekine ay’ı mı vadettiler, ya da cehennem ateşi ile mi korkuttular. Beterin de beteri olmasın istiyorsanız, LA deyin. HAYIR deyin, NO deyin.. Şeytanın adamlarına, Şeytanın dayattığı dine karşı dine, Şeytani inanç sistemine ve onların yerli işbirlikçilerine gelin hep birlikte HAYIR diyelim.

Adaletten , barıştan, hürriyetten yana yeni bir dünyanın inşası için, yeryüzünün bütün erdemli, namuslu insanları birleşiniz. Yarın ağlamak için bile çok geç olabilir. Ölüler ağlamaz çünkü, arkada kalanlar da ölüleri için ağlayacak mecalleri bile kalmaz. Bugün yaşadığımız tüm gaileler, savaş tehtidi, terör, yolsuzluk, uyuşturucu, Kemalizm, Laiklik, muharref din, tarih, toplumsal cinsiyet, fuhuş, dinsizlik, ahlaksızlık, tarih düşmanlığı, ekonomik kriz, kıtlık, iklim korkusu, futbol, moda, magazin, siyasi ihtilaflar, bu tartışmaların hepsi bu orman yangınına benzeyen büyük gerçeği insanların görmesini engellemek için gözünüze yaklaştırılan kibrit çöpleridir. Media’da yangına körükle gidiyor sanki.

Selam ve dua ile.

Bu yazı toplam 291 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar