Ben Gvir'den  Siyonist Askerlere   Katliam Emri

Ben Gvir'den Siyonist Askerlere Katliam Emri

Bugün, 27 Kasım 2022 Pazar, Benjamin Netanyahu liderliğindeki yeni hükümet oluşumunda İsrail iç güvenlik baknı üstlenen Itamar Ben Gvir, Filistinlilere ateş açmayı emretti

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İsrail Kan radyo istasyonuna göre, Itamar Ben Gvir bir basın açıklamasında Filistinlilere ateş açılmasına atıfta bulunarak "Molotof kokteyli taşıyan ve atan herkes vurulmalıdır" dedi.


Ben Gvir, mevcut talimatları "aptalca" olarak nitelendirerek, Filistinlilere yönelik ateş etme talimatlarını değiştirmeye çalışacağını doğruladı.

Karakolların yasallaştırılmasına değinen Bakan, "Birkaç ay içinde gelişme ve değişime tanık olacağız ve birçok sonuç elde edeceğiz." dedi

Ben Gvir , Knesset'te teröristlerin ailelerini sınır dışı etmek için bir yasa çıkarılacağını kaydetti .

Daha önce, "Otzma Yehudit" partisinin başkanı Itamar Ben Gvir, İsrail hükümetini suikast politikasına geri dönmeye ve Filistin Yönetimine para transferini durdurmaya çağırdı.

Siyonist web sitesi Ynet, Netanyahu'nun Likud partisi ile Ben Gvir'in partisi arasında, Netanyahu'nun kurmaya çalıştığı yeni İsrail hükümetine katılımıyla ilgili bir anlaşma imzalandığını duyurdu ve anlaşma, Ben Gvir'in geniş yetkilere sahip iç güvenlik bakanı olmasını şart koşuyor. .

Ben Gvir'in partisi, Ekonomi Bakan Yardımcısı Almog Cohen, Knesset İç Güvenlik Komitesi Başkanı Zvika Fogel ve diğer pozisyonlar da dahil olmak üzere ek pozisyonlar alacak.