BDP'li Belediye Fena Yakalandı-VİDEO

BDP'li Belediye Fena Yakalandı-VİDEO

"Halk kandırılıyor. Devlet enkaz altında kaldı, yardım yapılmıyor” diye açıklama yapan Van'ın BDP'li Belediyesi'nin...

Van 7.2 ile yıkıldı, Van Belediyesi terörist cenazelerinin peşinde koşuyor. Depremin ardından devlet ve millet bütün imkanları ile Van halkı için seferber olurken, aynı dakikalarda Van Belediyesi'nin teröristlere hizmet peşinde koştuğu ortaya çıktı.

Bu bilgi bugünkü Akit gazetesinde yer aldı. İşte o haber ve videosu

Depremin ilk gününden itibaren yardımlarla ilgili hükümeti ve devleti suçlayıcı açıklamalar yaparak, Van Valiliğinin ortak çalışma yapmayı reddettiğini ileri süren BDP'li Bekir Kaya Başkanlığındaki Van Belediyesi'nin depremzedeler için ne gibi faaliyetlerde bulunduğu bilinmezken, görüntülerden, hem de depremin ilk gününde teröristler için seferber olduğu anlaşılıyor.

Görüntülerde, devlet ve milletin depremzedeler için seferber olduğu ilk gün BDP'li Van Belediyesi'nin resmi Cenaze Aracı ile Malatya'dan Van'a terörist cenazesi taşıdığı görülüyor.

GÜNDEMLERİNDE DEPREM DEĞİL, TERÖRİSTLER VAR

Bu görüntüler, "Halk kandırılıyor. Devlet enkaz altında kaldı, yardım yapılmıyor" şeklinde açıklamalar yaparak, yardımları sabote etmeye çalışan BDP'li Van Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya'nın gündeminde Van halkı değil, teröristlerin olduğunu ortaya koyuyor.

Görüntüler, 24 Ekim yani depremin olduğu güne ait. Deprem günü Van Belediyesi, terörist cenazesi için 65 NT 683 plakalı "Van Belediyesi Cenaze Taşıma Aracı"nı Malatya'ya gönderiyor. Belediye personeli Malatya'da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi morgunda bulunan E.S. adlı teröristin cenazesini alarak, Cenaze Aracı'na yerleştiriyor. Belediye, güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ölen PKK'lı terörist E.S.'nin cenazesini Malatya'dan alarak, Van'a getiriyor.

HALK İSE PERİŞAN, YARDIM BEKLİYOR
Van Belediyesi'nin terörist cenazesi için Malatya'ya araç gönderdiği gün, depremin yaşandığı gün ve Van halkı acil yardıma muhtaç. Ancak Van halkının yardımına ilk koşması gereken Belediye, Malatya'ya terörist cenazesine koşuyor.

 

akit