Batı Şeria'da  24 saat İçinde 11 Direniş Eylemi  Gerçekleştirildi

Batı Şeria'da 24 saat İçinde 11 Direniş Eylemi Gerçekleştirildi

Filistin direnişi, Batı Şeria'da düşmana karşı 24 saat içinde 11 direniş eylemi gerçekleştirdi.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER
Filistin direnişi, son 24 yılda işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde Siyonist düşmana karşı 11 direniş eylemi gerçekleştirdi.

İşgal altındaki Kudüs şehrinde Filistinli gençler, Beyt Hanina'da bir yerleşimciye taş attılar ve bu sırada yerleşimcilerle karşı karşıya geldiler.

Aynı kapsamda Ramallah'ın Aboud kasabasında da düşman güçleriyle çatışmalar çıkmış, gençler düşman askerlerine taş atmayı ve yerleşimcilerin saldırılarına karşı koymayı başardı

Son dönemde net bir tırmanışa sahne olan Batı Şeria'da direniş faaliyetlerinin sürdürülmesi kapsamında Cenin'in Rummana kasabasında da düşman güçlerle çatışmalar yaşandı.

Geçen hafta, Batı Şeria'da Siyonist düşman güçleri ve yerleşimcilere karşı direniş eylemleri ve çatışmalar devam etti; bu eylemler sırasında bir yerleşimci öldürüldü, çok sayıda asker ve yerleşimci yaralandı ayrıca dört Filistin vatandaşı şehid oldu

Aynı dönemde Filistin direnişi, işgal altındaki Kudüs'te çifte bombalı saldırı, 20 silahlı operasyon bir 13 patlayıcı ve molotof kokteyli operasyonu dahil olmak üzere 224 direniş eylemi gerçekleştirdi.