Başbakan'dan Feyziıoğlu'na: Çıkar Cübbeni... VİDEO

Başbakan'dan Feyziıoğlu'na: Çıkar Cübbeni... VİDEO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da gerçekleşen 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na cevap verdi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; "Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu için geniş değerlendirmeyi yarın kapanış konuşmasınday apacağım. Neymiş Anayasa profösürüymüş. Ne olursan ol. Siyaseti çok seviyorsan çıkar cübbeni siyasete gir. Çık meydana ve kendini ispat et. Orada Cumhurbaşkanı var, Genel Kurmay Başkanı var başka şeyler konuşuyor. Danıştay başkanı 25 dakika konuşuyor. Kendisi çıkmış 1 saat konuşuyor. Tabi orada bir kısım da şak şakçılar var. Konuştukçakonuşuyor bu insanlar seni dinlemek zorunda mı ya! 

"BİZİM VAN'DA YAPTIKLARIMIZDAN HABERİ YOK"

Bizim Van'a yaptıklarımızdan haberi yok. Neymiş konteynırı gezmiş. Böyle şey olmaz. Kafa tipi de belli zaten. Bugün bir tiyatro seyrettik Danıştay toplantısında. Danıştay başkanı dört dörtlük konuşma yaptı. Eleştirdi. Ama arkadan bu çıkıyor kalkıp 1 saat konuşuyor. Bu ne edepsizlik bu ne terbiyesizliktir. Bunların devlet protokolünden de haberi yok" dedi.

haber 7