BAE Dışişleri Bakanı Siyonist Bakan ile Görüştü

BAE Dışişleri Bakanı Siyonist Bakan ile Görüştü

BAE Dışişleri Bakanı ile Siyonist rejimin Savaş Bakanı Tel Aviv'de görüştü

İşgal altındaki bölgelere yaptığı birkaç günlük gezinin devamında, BAE Dışişleri Bakanı ayrıca Siyonist rejimin Savaş Bakanı ile bir araya geldi ve görüştü.

Anadolu haber ajansına göre, Siyonist rejimin Savaş Bakanı Benny Gantz, bir tweet'te BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed ile binada yaptığı görüşmede duyurdu. Tel Aviv'deki BAE Büyükelçiliği'nden, onunla bölgesel siyaseti tartıştı ve "Güvenlik ve önemli ortak konuları tartıştı".

Gantz tweet attı: "Tarihi" İbrahim anlaşmasının (BAE ile Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesi) imzalanmasının ikinci yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, yabancı Şeyh Abdullah bin Zayed ile tanışmak bir zevkti. dedi

Siyonist rejimin Savaş Bakanı ayrıca, bu toplantıda konuşmamızın bölgesel siyaset, güvenlik ve önemli ortak meseleler üzerine odaklandığını yazdı ve ben bir kez daha Filistin'deki bölgesel istikrarı ve gelişmeleri koruma ihtiyacını vurguladım. dedi

BAE Dışişleri Bakanı, üst düzey bir ekonomik heyetin başında birkaç günlük resmi bir ziyaret için Çarşamba günü işgal altındaki topraklara girdi.

BAE ile Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesine ilişkin anlaşmanın imzalanmasının ikinci yıldönümüne denk gelen Perşembe günü Bin Zayed, bu rejimin başkanı Isaac Herzog ve ardından başbakanı Yair Lapid ile bir araya geldi. ve daha sonra bu vesileyle BAE büyükelçilik binasında Tel Aviv'de düzenlenen bir kutlamaya katıldı.